Tips om hyra en bil

Många konsumenter tycker hyra en bil. De kan köra bilar som de normalt inte skulle ha råd. Fördelen med att hyra en bil är att du kan få en större, bättre utrustad, lyxig bil, vilket kan ge bättre säkerhetsfunktioner för dig och din familj. Du kan dra nytta av ny teknik som inbegriper gas körsträcka. Även många bilhandlare föredrar att arbeta med konsumenter som hyr eftersom handlare tror att lojalitet priset är starkare än det är med köparna. Term
p Det är viktigt att du aldrig hyra en bil för en längre tid än tillverkarens garanti. Du är ansvarig för allt som händer med bilen under hyresavtalet, såsom skador på bromsar, däck, motor och underhåll underhåll. Om något går fel under din hyra och efter att garantin har gått ut, skulle de reparationskostnader komma direkt ur fickan.
Timing

Den bästa tiden att hyra en bilen är från september till december, eftersom det är då de flesta av nästa års bilmodeller kommer ut. Om du hyr en bil i april eller maj, kommer fordonet har redan förlorat en del av sitt värde. De flesta bilar upplever en 20 procent avskrivning efter 24 månader, och därför hyra ett fordon i april eller maj innebär att förlora nästan 10 procent av värdet. Den enda gången leasing vid denna tid på året skulle vara meningsfullt är om dealern diskontering bilen med minst 10 procent.
Mätarställning Gränser

Vara medveten om körsträcka gränser, eftersom många återförsäljare kommer att försöka hålla dina miles per år så lite som 10.000. Eftersom detta är en så låg siffra, kan det resultera i att du på grund tusentals dollar i körsträcka straff i slutet av din hyra. Ju bättre bil leasing tillåter dig att ha ca 15.000 miles per år. Många återförsäljare kan försöka få dig att betala för en "miles upp främre paketet", men detta är i allmänhet en bluff. Om du ska göra långa enheter över hela landet, pruta din återförsäljare för att få ca 15.000 miles eller hitta en annan återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94667.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.