Hur du returnerar en Honda Lease

I slutet av din Honda leasing, Honda Financial Services, som egentligen äger bilen hyrs ut till dig, krävs att du lämnar tillbaka bilen till en Honda återförsäljare. Någon Honda återförsäljare kommer att göra, så om du flyttat sedan tiden för din hyra, behöver du inte att lämna tillbaka bilen till generalagenten du hyrt av. Den Honda Financial Services hemsida föreslår att ha en besiktning göras innan han återvände. Instruktioner
1

Call Hondas Center Lease Löptid två till tre månader innan hyresavtalet upphör på 800-351-6509 (exakt som i slutet av oktober 2010), enligt Honda Financial Services hemsida. En representant kan förklara lease-end process och ge dig telefonnummer till en inspektion plats.
2

Ring en station bilprovning två månader innan turn-in datum, om du vill . Med din leasade fordonet kontrolleras för slitage före slutet av din hyra kan du göra nödvändiga reparationer innan din hyra tur-in. Annars är det kontrollerade fordonet när den returneras till Honda Financial Services, och du kan förvänta dig en faktura för reparationer som inte täcks av ditt kontrakt. Ring en Honda-återförsäljare för att inrätta en
3

tid för din hyra avkastning. Ta följande punkter till ditt besök: alla nycklar och nyckelbrickor för din bil, bruksanvisning och register tjänster om du har dem. Du kan också ta med din inspektionsrapport att ligga kvar i fordonet, men ber om en kopia om du lämnar det.
4

Fyll i Kvitto Vehicle Retur & vägmätare Disclosure Statement med din hyra avkastning representant, som kommer att leverera formuläret. Be om en kopia för din bokföring.
5

Ring "Turn-In Hotline" på 800-351-6513 (exakt som i slutet av oktober 2010) för att anmäla Honda Financial Services i din hyra turn- i. Om du fortfarande är skyldig pengar mot hyresavtalet eller för över-körsträcka, uppsägning eller slit-och-tår avgifter, kommer du att faktureras vid en senare inspektion av Honda Financial Services. Betala avgifterna så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94836.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.