Volvo Kundtjänst Alternativ för att avsluta ett leasingavtal

Du har gott om alternativ tillgängliga när du når slutet av din Volvo hyresavtalet. Köpa din Volvo, återvände det, är leasing en ny bil alla genomförbara alternativ för dig som konsument. Volvo kommer också att hjälpa dig med att återvända fordonet och undgå avgifter i samband med slitage när du hyr den. Köpa eller hyra en ny bil

tillbaka ditt nuvarande leasade fordon till den ursprungliga återförsäljaren där du fick din Volvo. Välj din nya bil och köra iväg med den nya bilen luktar igen.
Köp din nuvarande hyresavtalet Out
p Om du har en känslomässig anknytning till din nuvarande Volvo hyresavtal eller om du bara tog stor omsorg om det och vill behålla det, har du möjlighet att köpa den för restvärdet. Ta med din Volvo tillbaka till återförsäljare där du köpte bilen, om du har flyttat så kan du besöka en annan Volvoåterförsäljare, och få dem att gå över inköpspriset på din hyresavtal. De kommer att förse dig med den totala kostnaden för att köpa ut din hyra, inklusive alla skatter, avgifter och andra avgifter i samband med köpet av fordonet. Du kan också be dem om finansieringsalternativ och utökade garantier tillgängliga om du väljer att hålla dig gammal Volvo för de kommande tre till fem åren.
Tillbaka ditt foto Lease
< p> Du är inte skyldig att få en ny Volvo, så att du alltid har möjlighet att bara returnera din hyra och få in en annan bil som du väljer. Du kommer att behöva få bilen kontrollerad innan du returnerar den till den ursprungliga Volvoåterförsäljare. Om du köpt en slit-och-tår alternativ, bör det bidra till att täcka de flesta av de skador som uppstått under ditt hyresavtal. Om inte, har du alltid möjlighet att få de skador repareras innan du returnerar ditt hyresavtal. I de flesta fall kommer detta spara lite pengar jämfört med att helt enkelt tillbaka din bil och med Volvo betalt som de finner lämpligt.

Volvo erbjuder en slit-och-använda utvärderare för att hjälpa dig att avgöra ungefär vad som kommer och kommer inte tas ut för att hjälpa dig att vidta lämpliga åtgärder innan du returnerar din Volvo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94706.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.