Fallgropar hyra en bil

Leasing erbjuder ett alternativ till finansiering. I ett leasingavtal, köper en bank faktiskt bilen från en återförsäljare och i huvudsak hyrs ut till dig. Med andra ord, du betalar för den tid du planerar att använda den och återlämna den till banken i slutet av perioden. Lär de begränsningar och fallgropar som omger ett leasingavtal. Mätarställning Begränsningar

hyresavtalet starten, kan du välja bland 10.000 till 18.000 miles per år. Även om ingen kontrollerar din årliga körsträcka, måste du lämna tillbaka bilen i slutet av perioden med den körsträcka som du åtagit sig i avtalet eller mindre. Till exempel kräver en 36-månaders leasing tillåter 12.000 miles per år du tillbaka bilen med högst 36.000 miles på vägmätaren. Konsekvenserna för att gå över den körsträcka är dyra. Beroende på körsträcka du gick till, kan du betala 10 cent till 18 cent per kilometer över.
Kontrakterade Term

Du måste också bestämma hur länge du ska hyra fordonet för. Det är inte lätt att komma ur ett hyreskontrakt, även om din situation har förändrats. Kostnaden för att få ut av ett hyresavtal är lika med varje betalning till slutet av din tid, förutom bank-bestämda uppsägning avgifter. Du har möjlighet att handla ur ditt hyresavtal, vilket innebär att du kan köpa den från banken, men rättvisa är förmodligen obefintlig tills du når en leasing på tre år. Samma sak gäller med finansiering.
Money Down

Som med alla kredit-typ köp, desto mer du lägger ner vid köptillfället desto mindre du betalar per månad. Även leasing erbjuder en anständig betalning rabatt på valfritt belopp ner eftersom du bara betalar för ungefär hälften av bilens pris, kommer du inte att se några av de pengar du har lagt ner eller betalas ut tillbaka till dig i händelse av att fordonet blir en förlust. Banken är ägare av fordonet, inte du. Även om du levererat heltäckande försäkring, banken anges som förlust betalningsmottagaren.
Övriga avgifter

Du måste behålla din bil och lämna tillbaka den med minimalt slitage. Detta inkluderar återvänder båda knapparna, Instruktionsboken, och åtgärdat eventuella skador eller objekt underhåll, såsom däck, bromsar eller vindrutetorkare. De flesta leasingavtal banker tillåter vissa slitage, upp till $ 1.000 i de flesta avtal, men något utöver det beloppet är ditt ansvar. Faktum är att vissa leasingföretag kräver en inspektion av fordonet innan din lease-retur datum så att du kan betala dina avgifter i slutet av perioden. Du kan inte sätta klistermärken på fordonet eller ändra den, om du inte gjorde det innan du undertecknade hyreskontraktet (t.ex. lägga eftermarknaden läder eller en taklucka).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94828.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.