Hur få ut av en Chevy Lease

När du skriver in ett fordon hyresavtal, samtycker du till att göra regelbundna betalningar på en bil under en begränsad tidsperiod, vanligtvis 24 till 48 månader. Efter denna period löper ut, kommer du tillbaka bilen till generalagenten. När du registrerar ett hyresavtal, är du ansvarig för betalningar för hela leasingperioden. Tyvärr, kan omständigheter under loppet av din Chevy hyresavtal som gör hyresavtalet omöjligt att hålla. Om detta inträffar, kan du ha alternativ för att komma ut ur din hyra tidigt. Instruktioner
1

Läs över din ursprungliga hyresavtal för att se om avtalet innehåller en bestämmelse som gör att du kan bryta ditt hyresavtal för en avgift. Om den gör det, kan du kontakta Chevy återförsäljare där du först ansökt om hyresavtalet, betala avgiften och få ut av din hyra.
2

Betala av hyresavtalet. Detta kan vara det bästa alternativet om du inte har mycket tid kvar på din hyra. För att betala av lånet, måste du lägga upp de återstående betalningarna kvar på hyresavtalet och betala dem till återförsäljare i en klumpsumma. När ditt hyresavtal är betald, kommer du inte längre att vara bunden av villkoren i ditt kontrakt och kan lämna tillbaka bilen.
3

Överför hyresavtalet. Om du behöver få ut av en Chevy hyresavtal tidigt, kan du överlåta hyresavtalet till annan kvalificerad person. Den enskilde skulle behöva passera en kreditkontroll utförs av din återförsäljare och fylla i papper om att han går med på att ta på de återstående leasingavgifter och ansvar för fordonet. Ett leasingavtal övergångssumma kan också tillkomma.
4

Köp bilen. Om du väljer att köpa bilen, kommer din återförsäljare ge dig en "buy-out" pris. Detta pris kommer att omfatta de återstående leasingavgifter som du är skyldig. Om du kan säkra finansieringen för fordonet, kan du finansiera dina återstående leasingavgifter i den totala köpeskillingen på bilen. När du har köpt bilen, kommer du inte längre att vara instängd i ett leasingavtal - och kommer sannolikt att hitta dig själv med mycket lägre månadsbetalningar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94711.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.