Hur att bryta ett avtal Auto Lease

Även en automatisk hyresavtal kan du få en bil som är dyrare än du skulle ha råd med en traditionell finansiering kontrakt, kan det vara svårt att bryta ett avtal Auto Lease utan att offra din kredit värdering . För vissa hyrestagare, verkar en frivillig återtagande och följande skador på din kredit rapport för att vara det enda valet för att bli av med ett hyresavtal kan du inte längre har råd med, eller ett hyreskontrakt på ett fordon som inte längre uppfyller behoven hos din familj. Men andra alternativ är lönsamt beroende på körsträcka begränsningar och villkoren i din auto hyresavtal. Instruktioner
Betala förtida uppsägning Belopp
1

Kontakta finansbolag att få payoff beloppet på din hyra. Du kan komma åt din långivare online-konto centrum för att få en "förtida uppsägning" beloppet för din hyra. Den förtida uppsägning beloppet är lika med alla återstående betalningar på din hyra, plus alla andra änden av leasingavgifter som disposition avgift. Om du är över den tillåtna körsträcka på din hyra, är en över-körsträcka avgift också betalas.
2

Kontrollera om din leasade fordonet kostar dig mer än det är värt att köra på en daglig basis. Till exempel, om du är över den tillåtna körsträcka på din hyra, men har många månader kvar att gå på din hyra, kan det vara fördelaktigt att betala förtida uppsägning beloppet att avsluta hyresavtalet. Annars kommer köra fordonet kosta dig den planerade månadshyra betalning, plus ett per mil avgift för extra miles kört för återstoden av leasingperioden. Addera 3

Vänd fordonet och betala förtida uppsägning beloppet. Beroende på din finansbolag, kan du behöva betala det förtida uppsägning beloppet direkt till finansbolaget. I andra fall kan du göra betalningen till återförsäljare, som sedan gäller betalningen till ditt konto och återförvisar medlen till finansbolaget för din räkning. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig.
Överför din Lease
4

reda på om din hyra får överlåtas. Kontakta din finansbolag att bekräfta att ditt hyresavtal kan överföras till en annan hyrestagare. Ett leasingavtal övergångssumma kan bero på finansbolaget, men det är betydligt lägre än de flesta förtida uppsägning avgifter. En blivande hyrestagare endast kommer att vara intresserade av hyresavtalet om du är under den maximala körsträckan tillåts av ditt kontrakt, så se till att du är under körsträcka anges på ditt kontrakt. Att byta ett leasingavtal kan du bryta ditt hyresavtal tidigt och överlåter allt ansvar för hyresavtalet till den nya drivrutinen.
5

Hitta intressenter. Webbplatser som swapalease.com, leasetrader.com och takemypayments.com ut en blygsam avgift för nuvarande hyrestagare att erbjuda sina hyreskontrakt för andra förare. Reklam ditt fordon i en lokal tidning eller Annonser webbplats kan också ge resultat, men dessa annonser når mindre publik.
6

Komplett hyresavtalet swap pappersarbete. I de flesta fall, att konsumenten övertar hyresavtalet måste kvalificera sig för kredit godkännande från finansbolaget att ta besittning av fordonet. Beroende på leasingbolaget genom vilken din hyra finansieras, får en ansökningsavgift också bero.
7

Överför fordonet. När du har godkänts, kommer du att få den slutliga pappersarbete hyresavtalet överföring som måste undertecknas av dig och konsumenten tar över leasingperioden. Efter avslutad pappersarbete, kan den nya drivrutinen ta över ditt hyresavtal och köra bort bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94755.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.