Hur gör jag hyra en spansk bil?

Om du bor i Spanien som en utsänd eller pensionär, är chansen stor att du behöver en bil för att komma runt. Hyrbilar är OK för ett par veckors semester, men får oöverkomligt dyrt efter ett tag. Om du behöver en bil för en längre period kostnadseffektivt sätt är att hyra en spansk bil. Leasing en spansk bil är ganska enkelt, förutsatt att din kredit är bra, men som med hyrbilar, måste du välja din hyra partner med omsorg. Saker du behöver
Bevis Passport
resultat
Kontoutdrag
bevis på adress
Visa fler instruktioner
1

Kolla spanska leasingbolag via Internet. Kontrollera avsnittet Resurser: Det ger ett fåtal företag som erbjuder att hyra spanska bilar. Men det finns många företag att välja mellan, så forskningen helt.
2

Läs upp om leasingföretag spanska bilar. Kontrollera med landsmän för att se om de kan rekommendera ett företag. Det är alltid bra när någon annan är nöjd med det företag de är leasing från.
3

Kontakta några spanska leasingbolag för att ta reda på vad de kan erbjuda i form av kunders räkning, back- upp, typ av fordon och prissättning. Kolla in de krav för att säkerställa att de passar dig, och att du kan följa dem.
4

Välj ett företag du är säker på, sedan ordna att besöka personligen. Ta reda på före mötet den dokumentation du behöver för att visa. Minimikrav kommer att inkludera ditt pass, bevis på adress, bankens kontoutdrag, konton affärer (om tillämpligt) och bevis på anställning eller inkomst. Du kommer också att behöva göra en insättning. Om du fortsätter.
5

Välj din bil och de hyresvillkor vid mötet. Ge din valda fordonet en provtur för att se till att du är nöjd med ditt val. Var inte för bråttom. När du har registrerat dig, kommer du att begås under en angiven tidsperiod.
6

Kolla igenom ansökningsprocessen och fylla i formulären. Hyresavtalet representant kommer att kontrollera dina dokument, kopiera och returnera dem. Du kommer att behöva vänta en vecka eller så för att din ansökan ska behandlas, och ditt ID och kreditkort som ska kontrolleras. Leasingbolaget kommer att kontakta dig när din ansökan har godkänts, och du kommer att få ett datum för att samla in din bil.
7

tillbaka till företaget för att samla in din bil. Se till att du är nöjd med det. Eventuella skador. Underteckna det slutliga hyresavtalet tidningarna och ta emot din hyra bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94789.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.