Hur kan jag sänka mitt orimlig hastighet bilförsäkring?

Din bil försäkringspremier kan vara en betydande kostnad, beroende på omständigheterna. Lyckligtvis finns det saker du kan göra för att sänka dina priser bilförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag och be om eventuella rabatter du kan få. Försäkringen representant kommer att ställa några frågor och låta dig veta om eventuella rabatter. Din stadsdel, typ av bil och din färdregistreringen spelar alla en roll i att bestämma din bil försäkringspremier. Instruktioner
1

Call flera försäkringsbolag och jämföra deras priser. Du kan spara en betydande summa pengar genom att shoppa runt. Inte alla försäkringsbolag tar ut samma belopp.
2

Kombinera din husägare försäkring med din auto täckning. Många försäkringsbolag ger en rabatt när du bunt politik på detta sätt. Fråga om rabatter för att ha flera familjemedlemmar på din auto politik. Addera 3

Delta körskola. Om du har ett rörligt kränkning, till exempel fortkörning eller köra mot rött ljus, kan du få poäng på din körning post. Varje tidpunkter läggs, kan dina försäkringspremier ökar. Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se om du kan närvara trafik skola. När du har slutfört den klassen, kan du oftast få poäng bort från din licens.
4

Flytta till en låg kriminalitet. En stadsdel med hög kriminalitet är mer benägna att ha en bil stulen. Denna situation innebär en högre risk för försäkringsbolaget och er politik kommer att prissättas till svars för risken. Innan du flyttar, ringa ditt försäkringsbolag och förse dem med den adress du funderar på och de kommer att kontrollera hastigheten.
5

Nedgradera din bil från en sportbil eller högpresterande bil till något mer konservativ . Försäkringspremierna för sportbilar och lyxbilar är ofta högre än för en vanlig sedanmodell. Vissa bilar är stöldbegärlig. Premie för dessa bilar kommer att vara högre.
6

Öka din självrisk. En självrisk är en out-of-pocket kostnader du måste först betala innan försäkringsbolaget betalar resten av ditt påstående. När du har högre självrisker, du tar mer risk, så försäkringsbolaget har råd att sänka dina premier.
7

Fråga ditt försäkringsbolag om rabatter för att ha säkerhetsfunktioner på din bil. Om du har krockkuddar och larm bil, kanske du kan få rabatt från försäkringsbolaget. Bilar med stöldskyddande funktioner också kommer att få lägre försäkringspremier.
8 p Om du har tonåringar, fråga om rabatter som de kan få för att ha bra betyg eller gå körskola. Att upprätthålla en viss medeltalet kan hjälpa lägre premier bilförsäkring. Vissa företag, såsom AARP, erbjuder också rabatter till pensionärer som tar körning klasser.
9

Överväg släppa kollision täckning om du har en äldre bil och kostnaden för att reparera den efter en stor krasch är mer än värdet på bilen. Försäkringsbolagen betalar endast bilens nuvarande kassa värde, inte den mängd som behövs för att ersätta den. Eliminera kollision täckning kan ofta sänka din premie i hälften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94117.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.