Hur man fotograferar en kollision för Evidence

När du har varit inblandad i en olycka, är det viktigt att dokumentera skador för att ge synliga bevis på effekten. Medan din skaderegleraren kommer att fotografera bilen, ta dina egna bilder för att lagra i din personakt för framtida försäkring eller laglig användning. Saker du behöver
Disponibel eller kameramobil
Cell med foto kapacitet
Visa fler instruktioner
1

Bär en engångskamera i din handväska eller portfölj för nödsituationer situationer som olyckor. Förvara inte kameran i handskfacket eller konsol, som förändringar i temperatur kan påverka integriteten av filmen. Om du inte har en engångskamera, kan du använda en mobiltelefon för att dokumentera kollision skador.
2

Fotografera fordonet skador på olycksplatsen, om möjligt. Bilar kan medföra ytterligare skada eftersom de transporteras från scenen, kommer så på scenen bilder dokumenterar scenen mest korrekt. Glöm inte att fotografera scenen från alla vinklar och inkluderar bilder av skid märken, krossat glas och andra viktiga bevis. Addera 3

Undvik att fotografera från en sned (diagonal) vinkel, som de kan vara svåra att utvärdera. Istället, fotografi körskador rakt på så att du inte snedvrider utseendet av skadan.
4

Ta flera fotografier av bilens exteriör från olika vinklar. Fånga minst två bilder på varje sida av fordonet, centrering framhjulet väl på ett foto och bakhjulet bra i en annan. Ta en extra skott av hela sidan, om det passar in i kamerans ram. Ta en bild av baksidan och framsidan ändarna av fordonet, och om logistiskt möjligt, bör du ta en bild av bilens topp, liksom.
5

Snap flera bilder av bilens interiör, med fokus på utlösta krockkuddar eller bildelar som kan ha kontaktat skadade passagerare. Se till att du använder en blixt att ordentligt belysa interiör bilder.
6

Glöm inte att fånga registreringsskyltar tydligt i flera av dina bilder.
7

Plan på tar dubbelt så många foton du tror att du behöver, i det fall några av dem inte slå ut eller är otydliga representationer av skadan. Du kan inte ta "alltför många" bilder av kollision bevis.
8

Besök sidan Consumer Law för att läsa mer om hur man dokumenterar en olycka, tillsammans med tips om hur man handskas med försäkringsbolagen (se Resurser nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94019.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.