Hur man nöja sig med en bilförsäkring Företag

Du måste lämna in en fordran med din auto försäkringsbolag för att få en uppgörelse. I de flesta fall kommer försäkringsbolaget fullgöra sitt avtal till dig och ger ersättning som avgränsas i politiken. Om du är missnöjd med Bilförsäkringar uppgörelse som du får, kan du ha möjlighet att överklaga fordran och nå en ny uppgörelse. Du kan försöka att göra detta ensam eller med hjälp av en försäkring advokat. Instruktioner
1

rapportera olyckan till ditt försäkringsbolag på det telefonnummer som anges på din faktura varje månad. Informera försäkringsbolaget så snart som möjligt om missödet, helst inom 24 timmar. De exakta anvisningar för vad som ska ingå i din ansökan kommer att variera beroende på försäkringsbolag och staten där din politik hålls. Om du kontaktar polisen, behålla en kopia av polisanmälan till senare.
2

Vänta skaderegleraren att undersöka din bil efter din rapport har mottagits. När skaderegleraren ger en uppskattning, kan du lämna då din ansökan och fortsätta reparationer för fordonet. Om du också lämna in en personskada anspråk, måste du undersökas av en läkare så snart som möjligt. Om läkaren konstaterar en skada i samband med bilolycka, kommer han att behöva skriva ett brev till stöd för ditt påstående. Addera 3

Få din skadereglering från försäkringsbolaget och bestämma vad som göra med det. Om du hittar uppgörelsen godtas, använda den för att betala för din bil reparationer och all medicinsk vård som kan behövas. Om företaget förnekade ditt påstående, eller erbjöd en lösning för vad som verkar vara ett belopp som är lägre än den politiken bör omfatta, kan du börja överklagandena.
4

samla och organisera alla dokument som rör din auto försäkringsskada. Detta inkluderar den ursprungliga ansökan för en fordran, kvitton för reservdelar, reparationer och annan information. De dokument som skapats av skaderegleraren kommer också att vara viktigt när du lämnar in din överklagan. Gör kopior av allt och behålla originalen för din bokföring. Om du var skadad, kommer dokument med anknytning till medicinsk vård du fått stärka ditt fall.
5

överklaga auto försäkringsbolag. Försök att minimera den tid som du spenderar att tala i telefon till försäkringsmäklare. Begränsning korrespondens till bokstäver skapar ett papper spår, vilket kan öka dina chanser att lämna ett framgångsrikt anspråk. Var artig när man talar med representanter för försäkringsbolag, men inte vara deferential eller passiv. Försäkring representanter kommer ibland försöker använda känslomässigt manipulativa taktiker för att uppmuntra sökande att släppa sina överklaganden.
6

Överväga att anlita en försäkring advokat. En advokat kommer att kunna hjälpa till att organisera dina dokument, undersöka dem för fel och korrekt arkivering överklaganden. Om kravet går till domstol, kommer en professionell advokat kan hjälpa dig att göra ditt fall framgångsrikt. Många advokatbyråer specialiserade på fordringar Bilförsäkringar.
7

Skicka in ytterligare överklaganden om dina första som nekas. Begära att alla läkare som tillhandahålls medicinsk vård till dig skriva brev till stöd för dina påståenden. Kontrollera alla försäkringar dokument för fel såsom fakturering misstag och misslyckanden för att täcka fordringar som är tydligt avgränsade i försäkringsavtalet.
8

fil en försäkringsfordringar stämning med hjälp av en advokat om dina besvär inte ändra beslutet av auto försäkringsbolag. I de flesta fall kommer försäkringsbolaget välja att bosätta sig med dig, även om de inte kan vara skyldig att betala dina advokatkostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94069.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.