Försäkring Olycka Information

När en olycka inträffar, kan ett antal tankar översvämning ditt sinne, minst som är vilken information som försäkringsbolaget kommer att behöva för att kunna behandla en ansökan. Dock är den information som krävs grundläggande och vissa försäkringsbolag faktiskt utfärda kit olyckor Information. Driver Information

Föraren måste byta licensnummer, försäkring informationssystem, telefonnummer, identifiering av fordon (år, märke, modell och färg) och licensnummer plattan.
Damage Information

All information om olyckan kommer att krävas av försäkringsbolaget. Detta inkluderar en beskrivning av platsen, de händelser som ledde fram till olyckan och eventuella uttalanden från förarna. Om bilder av olyckan och området finns tillgängliga, kommer försäkringsbolaget kräva att dessa också.
Medicinsk Information


Om någon är skadad i olyckan och kräver läkarvård, kommer försäkringsbolaget behöver veta vilken typ av skada, den personen vårdcentralen togs till och metoden för transport till vårdcentralen. Addera polisanmälan

Om polisen kommer till en olycksplats, be om en polisanmälan. Om det finns en skada och någon kräver läkarvård, måste officeren skriva en rapport och varje förare har rätt att få en kopia.
Vittnen
p Om några vittnen var runt, be om namn och telefonnummer. Vittnen har andra förare och fotgängare som hade en klar bild av området och händelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94116.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.