Göra en Corsage för en fotbollsmatch

Visar anda för ett lag i en fotbollsmatch, oavsett om en skola eller NFL händelse, är svårt när man är en kvinna. En idé för att framhäva ditt utseende för en fotbollsmatch är att göra en corsage. Göra en corsage för en fotbollsmatch är en strävan för en kreativ person som älskar att visa laganda på hennes favorit sportevenemang. Från Team färger till maskot charm, gör en corsage för en fotbollsmatch dig att uttrycka din kreativitet. Saker du behöver
Chrysanthemum
2 kvistar brudslöja
12-tums längd av sidenband
Elastic wristlet
Limpistol med limstift
Sax

Visa fler instruktioner
1

Knyt längden av sidenband i en enkel båge, med en färg som motsvarar ditt favoritlag. Till exempel, om ditt favorit fotbollslag är Alabama Crimson Tide, kommer ett enkelt sidenband av röda och vita ränder gör.
2

Placera en prick i varmt lim på mitten av den kopplade bågen, med limpistol.
3

Klipp stammen från krysantemum blomma med sax, hela vägen till den kurviga kärl från vilka blomman sommaren. Fäst klippt sidan av blomman till den limmade plats i fören och håll den intryckt i ungefär en minut. Låt det torka på egen hand i cirka fem minuter.
4

Pressa en liten fläck av lim på vardera sidan av mamma blomman.
5

Fäst barnets andetag kvistar till bandet, glider ändarna av kvistar under blomningar av blomman så att de inte kan ses. Låt dem vila på limpunkter i ca 10 minuter för att torka.
6

Pressa en prick av lim på ytan av den elastiska wristlet.
7

Tryck baksidan av fören innehållande blommorna på den limmade fläcken av det elastiska bandet. Håll den på plats i ungefär en minut och låt det sitta torka i ungefär en timme innan du använder den runt din handled.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94110.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.