Hur Settle din egen försäkringsskada

Oavsett vilken typ av krav som du försöker lösa, reglerna är i grunden desamma. Denna artikel är dock om trafikolyckor. Saker du behöver Málaga Telefon
Datorer
Time
Visa fler instruktioner
1

Din första åtgärd här är att göra nothing.You behöver tid att tänka på vad som har happened.Dependent på din personlighetstyp denna tid att tänka kan vara allt från några minuter till några days.While du gör någonting, (så att säga), bör du anteckna anteckningar om vad, när, var, hur och varför denna olycka faktiskt hände. Tänk wittnesses, vägförhållanden och andra midigating faktorer som kan vara användbart.
2

gå till polisen Avd som utredde olyckan och plocka upp en kopia på polisanmälan report.They brukar ha dem klar efter 24-48 hours.You behöver detta dokument av många skäl, göra flera copies.This rapport visar den andra förarens information samt en hel del andra värdefulla fakta i målet.
3

Nu har du samlat dina tankar och information.You är redo att sätta ihop din version av vad happened.Put tillsammans, (på papper), bör din version av accident.This vara en mycket detaljerad bild av hela händelsen , bör och inkludera en kopia av olyckan rapporten från polisen avd. och skrivit notorized uttalanden från dina wittnesses, om något.
4

OK, om du har din version av utfört olyckan sedan samla ihop alla räkningar och kostnader i samband med olyckan, något och Dr.bills everythingfrom , Sjukhusräkningar, hytter, rider, ledighet etc.Add etc ihop allt tillsammans med en hel del för besväret ..... nu gånger så mycket som 3 och du har en ca. avveckling amount.This uppgörelse amt. har ingenting att göra med någons bil eller någon typ av property.This är helt enkelt dina pengar för dig själv och dina personliga förluster ovan och beyound bilarna inblandade i accident.The faktiska försäkring skadereglerare tar hand om det där.
5

Nu är du redo att prata med den andra personens försäkring Adjuster.Have allt läggs ut på papper för din reference.Go Forth och be om pengarna!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94058.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.