Hur man lämna in en fordran bilolycka

En bilolycka kan vara en obekväm och skrämmande händelse. Förhoppningsvis fanns det inga skador och allt du behöver ta itu med är att lämna in en fordran bilförsäkring. Lämna in en fordran bilolycka och erhåller ersättning kan vara en långsam process, men så småningom kommer du få ersättning för reparationer av din bil. Instruktioner
1

Få information om försäkringar för alla andra förare omedelbart. Detta är särskilt viktigt om olyckan var fel av den andra parten, eftersom det kommer att hålla dig från att betala en självrisk. Du ska också undvika högre försäkringskostnader i framtiden om deras företag betalar för ditt påstående, snarare än din egen.
2

Ta bilder av eventuella skador. Försäkringen representant kommer sannolikt att ta bilder också, men de kan inte vara där omedelbart efter olyckan. Det är alltid bra att ha en uppsättning bilder som visar fordonens position, liksom den omgivande miljön, omedelbart efter olyckan. Dessa kommer att hjälpa dig att berätta din historia om hur olyckan inträffade.
3

Ring en skaderegleringsrepresentant snarast möjligt. Även på scenen om båda parter är villiga att vänta. Representanten kommer att fylla ut reklamationsblankett, ta bilder, få båda sidor av historien, och eventuellt höra alla vittnen fortfarande runt.
4

Vänta på din ersättning kolla att komma fram. Detta kan ta flera veckor till flera månader, så du kanske vill få reparationer gjorda på bilen innan handen om du har möjlighet. Du kommer förmodligen få en check på den lägsta beräknade reparationskostnaden ges till försäkringsbolaget eller den nuvarande blå bokförda värde, om din bil summerades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94016.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.