Hur hittar försäkring från en Hit and Run Olycka

När en olycka inträffar, det finns vissa trafikregler som förarna behöver följa. Varje förare som misslyckas med att stanna kvar på brottsplatsen kan bli föremål för allvarliga åtal som "grovt brott hit-and-run." Om du har blivit utsatt för en träff och köra olycka, måste du följa vissa förfaranden för att erhålla information om försäkring av ansvarig part, så att dina skador tas om hand. Saker du behöver
Registreringsskylt vittnen antal Addera Visa fler instruktioner
1

Kopiera numret registreringsskylten. För att få information om försäkringar på ett fordon, måste du ha numret registreringsskylt eller ägarens namn och fordonets beskrivning. Om du hade möjlighet att få någon information, kolla att se några vittnen kan hjälpa dig.
2

Samla dina vittnen. Hitta personer som bevittnade hit-and-run. Fråga dem om de skulle vara villiga att utfärda ett uttalande till polisen.
3

ringa polisen. En polisanmälan och ge myndigheterna med registreringsnummer och vittne kontaktinformation. Polisen kommer att spåra antalet registreringsskylt för att avgöra om föraren är försäkrad.
4

Ring försäkringsbolaget. Polisen kommer att förse dig med information om försäkring på fordonet inblandade i hit-and-run. Kontakta ägarens försäkringsbolag att lämna in en fordran. Om polisen har bestämt att ägaren är oförsäkrade, har du två alternativ. Du kan kontakta ditt försäkringsbolag för att se om du omfattas för oförsäkrade bilist, eller lämna in ett klagomål med din stater åklagare kontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94070.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.