Hur man överklagar till ett försäkringsbolag som inte kommer att betala för bil Skadestånd

Just när du trodde att det inte kunde bli värre efter en bilolycka, får du meddelande från ditt försäkringsbolag att din ansökan har avslagits. Denna nyhet är inte vad någon vill höra, men om det händer dig, du har alternativ. Tricket är att följa överklagandena noga när du arbetar för att få avslag omvända. Instruktioner
1

Kontrollera din politik. För att övertyga din bil försäkring att ändra uppfattning om ditt påstående, måste du först vara säker på att de inte hade skäl att neka det. Mellan kollision, omfattande och skuldtäckning, kan bil försäkringar vara extremt komplex, och många människor inte tar sig tid att läsa det hela när de köper försäkring. Brevet du fått förnekar ditt påstående borde säga exakt varför din ansökan nekades. Jämför det med er politik att se till att förnekandet var olämpligt.
2

Ring ditt försäkringsbolag. Innan du ställer en formell vädjan, plocka upp telefonen och diskutera påståendet förnekelse med försäkringsbolaget. Förklara varför du tror att de felaktigt tackade din ansökan och be dem att vända sitt beslut. Om du inte kan övertyga dem att ändra sig, och sedan be dem att förklara sina överklaganden till dig, även när du ska skicka överklagandet. Denna information bör vara på er politik också, men kontrollera allt med en agent och ta del av personens namn som gav dig råd och det datum du talade med agenten om du stöter på ett problem ner linjen.

3

Lodge ett skriftligt anspråk överklagande. Din överklagande brevet bör vara kortfattad och rakt på sak, men täcker alla baser. Tydligt ange detaljerna i skador på bilen, varför du tror att de var fel att förneka din ansökan och att du vill att de ska vända sitt beslut. Inkludera underlag, såsom bilder av skador på din bil och polisrapporter från olyckan i ditt överklagande.
4

Undersök polisanmälan noga, eftersom det finns tillfällen när polisrapporter innehåller felaktig information. Det är olyckligt när det händer, eftersom försäkringsbolaget kan basera sin förnekelse på rapporten. Om rapporten är felaktig, boka tid hos polisen och försök att sätta rekordet raka. Få dem att sätta några förändringar i skrift och ta en kopia till försäkringsbolaget. Förklara för försäkringsbolaget att den första polisanmälan är felaktig.
5

Gå till din statliga försäkringar ombord. Om din bil försäkringsbolag vägrar att betala, och du fortfarande tror att de är i fel, kan ditt tillstånd försäkring ombord erbjuda måtta för att hjälpa dig att nå en uppgörelse med företaget. Kontrollera din delstatsregeringen hemsida för att ta reda på hur du kontaktar styrelsen statliga försäkringen.
6

anlita en advokat. Om allt annat misslyckas, kan en advokat som specialiserat sig på försäkringsrätt kan du försöka få din bil försäkring att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94084.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.