Hur ritar jag en Collison för en bilolycka Insurance Report?

Bilolyckor är mycket traumatiskt för de flesta människor, oavsett hur allvarlig olyckan. Efter en bilolycka, är det viktigt att göra ett par efter kollision uppgifter att se till att ditt försäkringsbolag har den information de behöver. Det är viktigt att inte fullt ut litar på polisen på scenen, eller andra inblandade personer eller bevittnar en olycka, för att berätta om händelsen. Rita ut olycksplatsen är en av de post-event uppgifter som hjälper ditt försäkringsbolag och du bestämmer vad som hände. Saker du behöver
penna
Papper
kamera, engångskamera eller mobiltelefon kamera
Visa fler instruktioner
Vid olycksplatsen
1

Ta bilder av olycksplatsen med en kamera eller din mobiltelefon kamera från alla vinklar. Promenad runt området hela 360 grader och ta så bilder från alla vinklar. Detta kommer att bidra till att återskapa din skiss av scenen
2

Ta anteckningar på de fordon som är inblandade i olyckan -. År, märke, modell och förarens uppgifter. Se till att få den andra förarens namn, adress, telefonnummer och information försäkringar. Se till att du har namnet på deras försäkringsbolag, telefonnummer, deras försäkringsnummer och utgångsdatumet på sin försäkring kort.
3 Skriv ner all information om gatan eller korsning du reser.

Ta anteckningar på platsen för olyckan. Spela in information om gatan du kör på, korsningen information, eventuella närliggande gatuskyltar, den riktning du reser, den riktning det andra fordonet färdades;. Företagen i närheten och den riktning eller vinklar på fordon efter olyckan

4

Var noga med att registrera datum, tid och väderförhållanden vid tiden för olyckan. Dessa är små detaljer du kan glömma senare. Skriva ner dem direkt bidrar till att säkerställa noggrannheten för din försäkring olycka rapport.
5

skissa på scenen så exakt som möjligt. Du kan gå tillbaka till dina foton senare och lägg till mer information om det behövs. Se till att du drar ut på gatan du var på, med hjälp av pilarna för att visa vilken riktning fordonen färdades.
6

Place de fordon på vägbanan före och efter en olycka. Märk bilarna klart med siffror för att visa vilken bil är vilken. Rita på gatuskyltar, trottoarkanter, byggnader, andra fordon, människor som står nära scenen, lätta standarder och varje topografisk information som rör området.
7

Hemma slutföra din ritning genom att hänvisa till din foton på ett rent papper. Lägg namnen på gatorna, de detaljer korsningen och så mycket andra detaljer på din skiss som möjligt. Ju mer information du har desto bättre. Inkludera alla förare och vittnesuppgifter, och deras platser på scenen.
8

Ge all information till försäkringsbolaget och till polisen. Var noga med att behålla en kopia för dig själv. Inkludera kopior av bilder med din rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94124.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.