Anvisningar för att göra Corsages

Göra en corsage låter dig skapa din egen signatur blommig bit för att förbättra utseendet på din favorit outfit. Från formella tillfällen till ledig klädsel, klädd i en corsage tillför en feminin touch till din personliga stil. Corsages kan bestå av alla olika blommor och blad samt andra dekorativa accenter såsom pärlor, rosetter och glitter. Gör din egen Corsage hemma visar sig vara en riktigt kreativ strävan för någon som älskar gör-det-själv modeaccessoarer. Saker du behöver
1 stor blomma blossom Sida 2 liten blomma blommar
Saxar | 12 inches av sidenband
Broschnål backa
Limpistol med lim
Spray glitter
Visa fler instruktioner
1 Siden band ger dig en vacker accent för en brosch Corsage.

Knyt längden på bandet i en enkel båge och ställ den åt sidan.
2 Stora Asiatiska liljor fungerar vackert för bröstbuketter och blommiga hantverk.

Klipp stammen av en stor blomma blomma, upp till skaftet. Skaftet är den del av blomman under reservoar från vilken blomman blommar. Sådana stora blomningar inkluderar magnolia blommor, hortensia blommar och stora asiatiska liljor.
3

Pressa en prick i varmt lim på mitten knut av sidenband rosett.
4

Placera stora klippt blomman på limmet prick och håll ner den ordentligt. Se till blossom pekar utåt med stammen och reservoar del på limmet.
5

Klipp stjälkarna av två mindre blommor, upp till deras skaft, som med den större. Liten blomma sorter inkluderar te rosor, små prästkragar, brudslöja, blommar kamomill och även ljusa gula maskrosor.
6

Limma baksidor av de små blommorna på varje sida av den stora blomma på siden rosett. Se till att blommorna inte är limmade till bandet. Låt blommorna torka under en timme.
7

Pressa en liten prick av lim på baksidan av bandet i centrum av knuten.
8

Tryck på brosch underlag till den limmade plats ordentligt. Håll den på plats i två minuter därefter avsatts för att torka i ungefär en timme längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94109.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.