Hur förstå försäkringsfordringar

När en bit av försäkrad egendom skadas, bör försäkringsbolaget täcka skador. Men först måste man göra en skadeanmälan. Förstå försäkringsfordringar kan göra din nästa bil, hus, eller ens båt blunder gå lite smidigare. Vid tidpunkten för olyckan, kan du vara alltför känslomässigt att veta vad man ska göra. Nu är det dags att fullt ut förstå processen försäkringsskada. Det finns många saker som kan försäkras, och när det finns ett problem, måste du göra en reklamation. Instruktioner
1

Gå till en ansedd försäkring hemsida. Du kan antingen gå till din operatörs hemsida eller du kan Google ett företag som du känner till. Till exempel har Liberty Mutual hemsida ett avsnitt som specifikt talar om
påståenden

försäkring.
2

Gå till webbplatsens avsnitt om påståenden processen. På försäkringsgivare avdelning om påståenden, bör du se något som beskriver reklamationen. Avsnittet kan delas mellan hemmet och fordringar auto. I auto avsnittet ser du information om rapportering av en olycka, få din bil reparerad, få en hyrbil, och vad händer om du inte har gjort något fel. Klicka på varje avsnitt för att läsa om varje steg i den automatiska reklamationen mer i detalj.

Husägare avsnittet, ser du vad du ska göra direkt efter ett hem förlust och telefonnummer att ringa för att rapportera förlust. Du kan också märka ett avsnitt om vad man ska göra för att få ditt hem repareras. Läs alla delar noggrant.
3

Ring avgiftsfritt telefonnummer. Om du har några fler frågor om försäkringsskada processen, ring det avgiftsfria numret på baksidan av ditt försäkringskort för att tala med en rådgivare. Om du inte vet var ditt kort, kan du också hitta numret på försäkringen hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94119.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.