Hur man handskas med en hit-and-Run Olycka

En hit-and-run olycka är vanligare än de flesta av oss tror. Nästan 30 procent av alla förare i USA är inte försäkrade. Detta leder till en mycket hög grad av hit-and-run olyckor dagligen. Om du är i denna olyckliga situation, försök att få så mycket information om det andra fordonet som möjligt. Detta är inte alltid möjligt eftersom du kan slå på en parkeringsplats och kommer inte att ha någon aning om vem som slog dig. i alla fall, kan några enkla steg att se till att du får full täckning och få din bil fast. Saker du behöver Addera ditt auto politik ersättningsavdelning telefonnummer
Visa fler instruktioner
1

få så mycket information om gärningsmannen som du kan. Om du kan få märke och modell av bilen, som verkligen skulle hjälpa myndigheter spår som slog dig. Dessutom, om du kan få färgen på din bil är mycket viktigt att hjälpa försäkring skadereglerare att avgöra hur mycket skada har orsakats av just detta fordon.
2

Ring polisen. Inte bara detta är viktigt i de fall gärningsmannen fångas, men din försäkring kommer att kräva dig att lämna någon hit-and-run olycka om du söker täckning under er politik.
3

göra en polisanmälan. Ringa polisen är inte tillräckligt. Din policy kräver att du lämna in en verklig rapport, vilket kan ske på två sätt. Antingen polisen komma ut och ta all nödvändig information eller så kan du gå till närmaste polisstation och lämna in en walk-in-rapport. Detta är viktigt eftersom det i vissa situationer, kommer polisen inte kommit ut till olycksplatsen, men kravet på arkivering fortfarande krävs av försäkringen.
4

Skicka en anmälan med ditt försäkringsbolag. Ge så mycket information som du kan om hit-and-run olycka. Fråga din skaderegleraren om dina omfattningar. För att få dina skador som betalas för, måste du bära antingen kollision och /eller oförsäkrade egendomsskada täckning. Båda omfattningar har olika krav och olika självrisker, så detta är ett bra tillfälle att be om en detaljerad förklaring av de tillämpas på enskild olycka.
5

Vänta. De flesta auto försäkringar politik gör du vänta upp till 24 timmar innan de kommer att ge dig en hyrbil. De vill se om den ansvariga parten är fångad eller visar upp, då du skulle behöva lämna in en fordran mot den personen med sitt försäkringsbolag. Detta gäller om du söker täckning under din oförsäkrade egendom, och du skulle inte behöva vänta om du bär hyra täckning i er politik.
6

Få en uppskattning av reparationer. Be försäkringsbolaget om namn och nummer på certifierade butiker i ditt område. På så sätt kan du köra in och få en uppskattning av reparationer som försäkringsbolaget kommer att använda för att utställa en betalning för dina skador. Du kan också vänta på en justering för att komma och se din bil, men det kan ta upp till fem dagar.
7

Få din bil fast. Du kan antingen ta bilen till samma certifierad butik du gjorde för uppskattning eller, om du inte vill gå till den specifika butiken, då måste du visa din mekaniker uppskattningen försäkringsbolaget använder för att justera ditt påstående. Om din mekaniker inte överensstämma med det värde eller skadeståndsbeloppet, få honom /henne kontakta skaderegleraren direkt så att de kan sätta sig på betalning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94035.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.