Installation Guide för en Boost Controller

Oavsett om du kör en fabrik turboladdad bil, eller en som modifierats med en eftermarknad enhet, kan en boost controller uppgradering avsevärt förbättra både hästkrafter och vridmoment genom att öka mängden av boost eller psi (pounds per kvadrattum) turbon blåser in i motorn. En större mängd luft blandas med en lämplig mängd bränsle resulterar i en större "bang", producerar därmed mer makt. Men som psi ökas, så är "turbo-lag" eller hur lång tid det tar för turbo till fullo buffra upp. Under denna tröskel, känns motorn anemiska och trög. Installera ett högt flöde turbo-back avgassystem kan avsevärt minska turbofördröjning genom att förbättra avgasflödet och minimera mottrycket. Saker du behöver
Boost Controller Kit
Visa fler instruktioner
1

Secure ena sidan av boost controller till Membrandosa utlopp med vakuum linje.

2

Anslut den andra änden till det uppsving källan utlopp.
3

Zip-slips (medföljer) styrenheten från avgasgrenröret och O2 bostäder.

4

Vrid regulatorn ratten för att byta turbo psi, medurs ökar boost, och moturs för att sänka boost (detta fungerar genom att begränsa mängden flöde av wastegate emot)
5

Do. ett maximalt gaspådrag springa för att kontrollera laddtrycket och justera vid behov (kommer flera försök att behövas för att finjustera inställningen).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92153.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.