Hur du anpassar en Bugatti Veyron

Bugatti Veyron är världens dyraste supersportbil. Prislappen är $ 1.700.000 och för det, köper du en bil som kan göra 0-60mph på bara 2.6 sekunder. Bilen kan slå hastigheter över 253mph. Det finns ett antal alternativ för att anpassa Veyron om du är en potentiell köpare. Instruktioner
1

Gå till den officiella Bugatti webbplats (se referenser) och kör muspekaren över Veyron 16,4 fliken halvvägs ner på skärmen. Välj "Configurator".
2

Vänta Flash-programmet för att ladda in, det tar cirka 15 sekunder på en bredbandsanslutning. Visa bilmodell på skärmen och observera ikonerna under den. De två furtherest till vänster representerar "Exteriör" och "inre" färger. Klicka på "utsidan" och du kommer att presenteras med en mängd olika färger för att anpassa lacken Veyron.
3

Bestäm layouten av de yttre färgerna genom att antingen klicka på "Single Tone , "" A /B-Split, "" Horisontell delning, "eller" Pur Sang. " Välj de enskilda färgerna för varje element tills du är nöjd med ditt val.
4

Klicka på "Interior." Välj det färgschema som du vill appliceras på insidan av bilen. För en närmare bild av interiören, klicka på antingen "Inre Perspektiv 1" eller "inre perspektiv 2."
5

vill anpassa enskilda element såsom motorhuven beläggningen eller sätets nackstöd logotyp, klicka på på antingen "Exteriör" eller "inre" flikarna på höger sida av menyn strip -. inte "Exteriör" /"Interiör" alternativ på den vänstra sidan av menyn remsan
6

När nöjd med dina anpassade alternativ, klicka på "Skapa PDF" i menyraden. Detta kommer att generera en skärmen PDF för dig att ta Bugatti återförsäljare för att visa exakt hur du vill att din beställda Veyron att titta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91967.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.