Hur spraya baklyktor Black

Besprutning dina bakljus svart kan förbättra utseendet på din bil genom att låta dina tänder för att smälta in mer med din lack. En viktig faktor att tänka på när man målar ditt bakljus svart är hur dina bakljus för andra förare. Du kan spraya dina bakljus svart med mest säkerhet genom att använda en genomskinlig svart sprayfärg, vilket gör att en lite mer synlig än standard svart sprayfärg. Saker du behöver
Transparent svart färg
Bakljus
Skruvmejsel
Maskeringstejp
tidningen
Tvål och vatten
Rag
Visa fler instruktioner

1

Ta bort locket bakljus från ditt fordon. Bakljusen är fästa olika på olika fordon. De flesta av dem kommer att ha några skruvar som håller dem på plats ändå. Skruva några skruvar du ser och drar tillbaka på bakljuset. Det kommer troligen att ha några flikar som håller den stadigt på plats.
2

Rengör insidan av bakljuset med tvål och vatten. Skölj och låt den torka helt. Du kommer att göra att spruta bakljuset på insidan av omslaget.
3

Täck utsidan av bakljus locket med maskeringstejp. Se till att den är helt täckt. Du vill inte ha någon färg på utsidan av bakljus kåpan.
4

Luta luckan bakljus mot en vertikal yta, såsom en vägg, så att den står upprätt. Täck ytan bakom bakljus lock med massor av tidningar.
5

Spraya ett tunt lager genomskinligt svart färg. Transparent svart sprayfärg, såsom Modell Master eller Testors, kan hittas på hobby butiker och några butiker auto. Gör långsam även sprutar tills hela insidan är täckt.
6

Låt bakljuset torka och testa det. Det kan ta så mycket som 24 timmar för bakljuset att helt torka ut. När torr, lägger tillbaka den på bilen och se om det är tillräckligt mörkt för dig. Få en vän att slå till bromsarna för dig att kolla in synlighet.
7

Lägg annan jacka. Om bakljuset var lättare än du ville ha det, kan du alltid lägga till mer färg. Bara testa mellan varje lager av färg för att se till att du inte får locket bakljus för mörkt för att se dina bakljus igenom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91629.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.