Hur man bygger en egen tilluft

Din bränsleinsprutning motorn får mindre luft från aktiemarknaden luftskåpet församling än du tror. Lär dig att bygga ditt eget system luftintag du byter lager luft och motorn kommer att producera upp till 25 fler hästkrafter. Motor tuners gör en uppgradering till luftintaget först eftersom prestanda beroende på mängden sval, tät luft inne i förbränningskammaren. Denna typ av luftintaget systemet är perfekt för att öka luftflödet för mer hästkrafter och gasrespons. Saker du behöver
PVC (3-tums diameter) katalog Rubber armbågen (3-tums diameter med klämmor) katalog Luftfilter (high-flow Cone filter, 3-tums inlopp) katalog Slangklämma (2 vardera) 3 tum, 2 tum, 1 tum)
Sockets (3/8, 7/16, 1/2, 9/16) katalog Måttband
Skruvmejsel
Ratchet (1/4-tums) katalog Bågfil
Pencil
Förgasare renare
WD-40
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på fordonet och hitta där luftintaget röret ansluter till spjällhuset av motorn. Använd en skruvmejsel eller uttag för att lossa klämman som håller änden av röret runt spjällhuset. Dra röret fritt från spjällhuset. Använd en skruvmejsel för att bända röret från spjällhuset om det behövs, men var noga med att inte skada halsen av inloppet.
2

Ta bort röret lager luft och luft box. Spraya en liten mängd av WD-40 i varje ände av gummi armbågen och montera nytt gummi armbågen till spjällhuset inloppet hals. Dra åt gummit armbågen s slangklämman nog att hålla armbågen på plats runt spjällhuset inlopp men ändå låta armbågen roterar.
3

Rotera armbågen så att om den nya insugningsröret installerades Det skulle peka mot de gamla fästen luftskåpet. Mät avståndet från den öppna änden av armbågen till där den gamla luftlådan var. Använd en penna för att markera att avståndet på en bit av 3-tums PVC-rör och skär 3-tums PVC-rör till de uppmätta varumärkena.
4

spraya lite WD-40 på ena änden och sätt i den öppna änden av gummit armbågen i motorrummet. Dra åt slangklämman nog att hålla röret på plats men ändå kunna rotera. Använda anslutningar som görs vid spjällhuset och vid röret, göra justeringar tills röränden är direkt över mitten av utrymmet som lämnas av den gamla luftintaget låda. Dra åt slangklämman som håller gummit armbågen på spjällhuset.
5

ta bort PVC-röret från gummit armbågen och placera en 3-tums, high-flow, kon luftfilter på ena änden. Spraya lite WD-40 inuti könens filtret och på änden av PVC-röret som inte redan är införd i gummi armbågen. Dra åt en klämma runt kragen på könen luftfiltret tills filtret inte kan tas bort eller vridas på änden av röret.
6

Infoga den öppna änden av PVC-röret i gummi armbågen och dra åt tills den inte kan tas bort eller slås på plats. Hela församlingen är nu på plats och allt som återstår är att använda ett par slangklämmor för att fästa det på plats till motorn. Hitta befintlig motor fästen för att säkra systemet luftintaget till och linda en slangklämma runt luftintaget på den platsen. Använd en mindre slangklämma för att passera genom den slangklämma och kring en befintlig motor fäste och dra åt de båda klämmorna ordentligt. De två klämmor som arbetar tillsammans kan hålla luftintaget på plats när det är installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91699.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.