Hur man installerar en B16 insugningsrör

Honda Civic har länge varit ett fordon känd för sin enkel anpassning och bred tillgång på prestandahöjande delar. Installera en uppgraderad B16 insugningsrör på Civic är en av de mest kostnadseffektiva motor uppgraderingar tillgängliga för bilen, och när den används tillsammans med andra uppgraderingar såsom kall luft induktion och en eftermarknad avgassystem, producerar betydande, påtagliga makt. Saker du behöver
Automotive handverktyg
Honda servicemanual
insugningsrör packning
Gasspjällshusets packning
Visa fler instruktioner Review bort den gamla
insugningsrör
1

Avlägsna luftfilteraggregatet, Unbolt spjällhuset från gamla Honda insugningsrör och sedan lägga den åt sidan. Torka bort eventuell kvarvarande packningen rester som packningarna kommer att ersättas med nya.
2

Identifiera och ta bort tomgång ventilen luft kontroll, vakuum linje, bränslefördelningsröret och injektorer från lager insugningsröret. Att ersätta grenröret kommer att använda samma rördelar och på samma plats. Du kanske vill markera dessa platser med tejp för att underlätta monteringen.
3

unbolt beståndet grenröret och ta bort den från motorblocket.
4

Placera en ny packning mellan nya insugningsröret och motorblocket och bulten på plats. Montera tomgång ventilen luft kontroll, vakuum linje, bränslefördelningsröret och injektorer på den nya insugningsröret.
5

Montera en ny packning mellan spjällhuset och insuget och sedan skruva spjällhuset på plats . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92152.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.