Hur man gör en bil säng Tillfälligt Bildelar

Om du prenumererar på den postindustriella begreppet funktionella estetik, då du nästan måste komma till rätta med det faktum att bildelar kan vara konst. Nyckeln till fånga denna estetiska är att ta dessa mekaniska komponenter ur sitt sammanhang, presentera dem på deras egna villkor och med hänvisning till något helt annat. Några sätt att göra detta är att polera och krom saker som annars skulle vara smutsiga, att lätta saker som annars skulle hålla sig gömd och att förbättra dynamisk spänning genom att införliva naturliga material i din design. Saker du behöver
metallbearbetning, polering och slipning verktyg
Welder
skära trä och forma verktyg
Bil delar av val
3-tums stål vinkeljärn
3/4- tums plywood
Metal-bladig bandsåg eller substitut
Mirror paneler
Härdat glas ark
Bil underredet neon belysning Flighter Cedar kompost
falska växter
Visa fler instruktioner
Göra Frame
1

Gör rektangulär ram på vilken din box våren kommer att sitta. Ur ett gearhead synvinkel skulle den naturliga platsen att börja för en ram är att använda en verklig bil ram. Börja med en ganska rak lastbil ram och vidgas, smala, förlänga eller förkorta det så att madrassen passar tätt inuti. Svetsa en fläns vinkeljärn runt insidan av ramen, och fyll hålet i mitten med en bit av 3/4-tums plywood. Fäst inte plywood, du behöver tillgång till undersidan senare
2

Klipp ett tiotal används men välpolerad rotorer skivbroms i fjärdedelar som du skulle en liten pizza.. En bandsåg skulle fungera bäst här, även om en kvarn med en metall skärblad skulle göra lika bra. Stapla dessa kvartal-bitar ovanpå varandra, fylla luckorna mellan rotorerna med distanser av rostfritt stålrör. Svetsa bitarna och distanser tillsammans en i taget. Dessa kvartalet rotor staplar bildar hörnet benen på din säng. Den genomsnittliga rotorn är ungefär tre inches tjock, så siffran på en rotor per varje fot eller så av önskad säng höjd. Två och en halv meter är en bra höjd i det här fallet. Svetsa rotorerna till ramhörnen.
3

Skär en annan uppsättning av rotorer i hälften och stack som du gjorde i hörnen. Gör två staplar av önskad höjd och svetsa dem med platt-vänd utåt under mitten av den längsgående delen av din ram. Dessa kommer att utgöra centrum stödben.
4

Svetsa en fyrkant, intern ram 1-tums vinkel stål till den runda, insidan ansikten eller dina rotorer. Tänk på detta som en möjlighet att återvinna, det perfekta materialet för denna ram är det "bed-rail" används för trädgård-sort sängramar. Syftet här är att skapa ett slags "akvarium" ram inuti broms rotorer.
5

Fyll mellanrummen mellan din "akvarium" ram med paneler av härdat glas klippa till klippa, och säker glaset till den vinklade bed-skena med ett bindemedel som är godkända för glas-mot-metall-vidhäftning. Täta kanterna på din nya "akvarium" med klar silikon fogtätning.
6

Installera en uppsättning av neon underredet bil lampor på undersidan av din säng är plywood plattform, så att den är vänd ner i ditt glas akvarium. Använd vilken färg du vill, men anser att en mjuk, vit fluorescerande om du ska använda följande metod.
7

Lägg ett lager av klar plast på golvet inne i ditt akvarium, och täcka den med torr ceder kompostmaterial. Var kreativ med dina falska växter, tanken är att ge sken av en vild djungel under din säng. Kasta några gamla (men ren) motordelar och bits Chrome in din "djungel" för att fånga ljuset och bära sängen mekaniska tema undertill.
8

Överväg att lägga till några falska löv, kvistar och vinrankor till utsidan av framerail sig att bära den naturliga temat utanför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91841.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.