Hur man gör en Supercharger bättre

Förbättra kraften i en kompressor är målet för många åkare. Oavsett om din kompressor är ett lager som levereras från fabriken enhet eller en eftermarknad tillägg, det finns definitivt utrymme för förbättringar. Det enklaste sättet att förbättra din kompressor är genom att lägga till en metanol /vatten insprutningssystemet. Dessa system fungerar på liknande sätt som en dikväveoxid fogger systemet, förutom att istället för att injicera ett bränsle som skall brännas, kyler metanol inloppsluften, som tillåter överladdningsaggregatet att köra svalare, vilket avsevärt ökar överladdaren makt. Saker du behöver
Spolarvätska
Metanol injektion kit
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Installera metanol tanken till brandväggen i bilen med en skruvmejsel, och sedan installera fluidumpumpen närheten - samtidigt som man undviker att montera den på brandväggen - och under vätskebehållaren. Det finns också ett relä modul ingår i satsen. Det är bäst att installera denna i närheten, liksom.
2

Borra ett hål som är i samma storlek som metanolen injektor i luftintaget röret. Installera injektorn i detta hål. Det kommer att skruva på plats och tätar med en gummipackning.
3

Kör enda slang från vätskebehållaren till vätskan pumpens inlopp. Kör den andra vätskan slangen från pumpens utlopp till injektorn.
4

Installera den elektriska brytaren och dra elledningar. Från pumpen, det finns två trådar, rött och svart. Dra den svarta kabeln till en jordpunkt och montera den röda tråden i modulen. Från reläet, finns ytterligare två trådar, gul och röd. Dra den röda kabeln till tryckvakten och montera brytaren till spjällhuset och makten. Kör den gula ledningen till säkringen blocket. Installera den medföljande säkringen i säkringshållaren blocket.
5

Dubbelkolla alla elektriska anslutningar, sedan ta bilen för en provkörning. Trycket switch kommer endast ingripa vid full gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92154.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.