Hur man Alter en Stock Dodge Turbo Wastegate

På en Dodge turbo-utrustat fordon, är den primära funktionen av wastegate att reglera mängden av boost psi, eller pund per kvadrattum turboladdaren genererar. Det gör detta genom att mäta det avgasflöde som träffar turbinhjulet tills den önskade nivån uppnås. Tuners som vill frigöra extra hästkrafter ur en motor väljer ofta att öka turbo boost, eftersom detta är en relativt enkel modifikation som kan ge betydande makt vinster. Det vanligaste sättet att göra detta är genom en manuell överladdreglerenheten uppgradering. Detta tillåter obegränsad justering av en Dodge turbo wastegate, utan behovet av att ersätta någon hårdvara inuti enheten. Saker du behöver
Boost controller kit
Visa fler instruktioner
1

Fäst ena änden av styrenheten till extern wastegate ställdon inlopp med den medföljande silikon vakuumslang.
Sida 2

Anslut den andra sidan av regulatorn genom att halka på det vakuum linjen till det uppsving utlopp källa, finns på kompressorns sida av din turbo.
3

Använd de medföljande klämmor och band zip att säkra styrenheten i en lätt att nå området, bort från oroshärdar såsom grenröret.
4

Vrid ratten på överladdreglerenheten att begränsa boost flöde till wastegate och justera enheterna standardinställningarna. Typiskt medurs ökar boost och vice versa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92277.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.