Hur man bygger och Mod A Street Racing Car

Street racerbilar och fordonsindustrin entusiasten kultur är mycket populära över hela världen, med musik, filmer och tidningar tillägnad bilarna och livsstil. Bygga och modifiera en av dessa bilar kan vara en mycket rolig och givande satsning, men med den kunskap är viktigt så att du kan skapa en pålitlig racer med alla de rätta delarna. Det finns många juridiska arenor där du kan gå för att tävla din gata bil, men i de flesta stater är det olagligt att köra dessa bilar på vägen. Instruktioner
1

förstärka din motor insida. Varje street racing bilens motor kommer att utsättas för mycket högre tryck och belastningar stress än tillverkaren avsett. Detta beror på alla de extra kraft och de höga varvtal som vanligen förknippas med racing. Utan nya interna, kommer din motor knäppa en stång eller knäcka en cylinder, förstöra din motor. Byta din stock internals (stavar, kolvar, vevaxel) med smidda internals kommer att säkerställa att bilen kan hantera den extra kraften.
2

Byt ditt lager insugs-och avgassystem med de som kommer att öka flödet av kallt luft in i motorn och varm luft ut ur den. Det finns många märken som gör racing intag och avgaser för alla typer av bilar, två av de mer populära märkena är K & N och flowmaster. För intag systemet, kommer du vill ersätta den faktiska intaget med en kall-luft intag, luftfiltret med ett högt flöde filter, och beståndet spjällhuset med ett högre flöde racing spjällhus. Du kommer att vilja ersätta lager avgaser med höga avgaser flöde racing, de rubriker lager med keramiska racing rubriker, och alla rörledningar med högt flöde rörledningar som inte har några katalysatorer.
3

Utrusta motorn med någon typ av påtvingad induktion systemet. Det finns två typer av påtvingad induktion som du kan åka med: en kompressor eller en turbo. Medan både kommer att ge din bil med enorma makt vinster, kommer en turbo ger ofta mer effekt och minskar tillförlitligheten i din motor, medan en kompressor ger mindre ström, men kommer att göra det med mindre effekter på tillförlitlighet. Med antingen tvingas induktion system, se till att också installera en intercooler för att ytterligare kyla luften tvingas in dina brännkammare.
4

Byt ditt lager fälgar och däck med lätta fälgar och däck racing. Racing däck kommer att ge dig bättre grepp, vilket kommer att öka din street racing bilens förmåga att accelerera i en rak linje, liksom dess förmåga att behålla hastigheten runt hörn. Lätta hjul kommer att öka din hastighet genom att minska mängden av vikt att din motor behöver flytta.
5

bort paneler stock kropp för lättviktsskivor kolfiber. De mest populära alternativen för ersättning paneler är stammen och huva, som lätt kan tas bort och bytas ut för lättare vikt alternativ. Dessa lätta detaljer kommer att öka din street racing bilens acceleration, inbromsning och kurvtagning genom att minska belastningen på dina hjul, motor och fjädring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91807.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.