Floridas tillhörande fordon Anpassning Lagar

Florida har passerat ett antal lagar som syftar till att erkänna och skydda egna och klassiska bilar . Samtidigt införde staten regler som gäller några av de sätt på vilka bilar som kan modifieras . Street Rods och Custom Fordon Till Salu

Florida Specialty Equipment Market Association ( SEMA ) Street-Rod/Custom Vehicle lag innebär registrerade bilar av denna typ från många av de lagar som gäller för andra bilar . Bilar med registreringsskyltar som anger att de är av denna typ är inte föremål för återkommande fordonskontroller eller utsläpp inspektioner och är befriade från flera standardiserade krav på utrustning . Samtidigt är dessa fordon rensas endast för tillfällig användning och utställning och inte allmän daglig transport .
Windows och Vindskydd

Windows och vindrutor skall generellt vara klart för eventuella dekaler eller andra dekorationer som kan hindra förarens sikt . Fönster toning får inte överstiga 35 procent .
Lampor och buller
Lampor

i nästan samtliga fall måste vara röd , gul eller gul och kan inte ändras från standard färger . Fordon är inte heller tillåtet att överskrida vissa bullerkrav . I de flesta fall , kan buller inte överstiga 86 decibel till 90 decibel i någon riktning inom 50 meter från bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92091.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.