Hur du ändrar Boost på en Stock Nissan Skyline

Även i lager bildar Nissan Skyline är en formidabel maskin. Det erbjuder klassiska japanska muskelbil ser, en avancerad 4-wheel-drive-system (i GTR trim), och massor av elektroniska prylar som behövs för att övervaka en mängd fordon parametrar. De skottsäkra RB seriens motorer producerar så mycket som 280 hästkrafter direkt från fabrik, även om många tuners snabbt insåg den enorma prestanda potential Skyline plattformen. Entusiaster började lägga grundpaket prestandauppgradering, men vissa modifierade sin bil för konkurrens, i processen, klämma dubbelt fabriken märkeffekt på en internt lager motor. Fabriken turbo systemet är konstruerad för pålitlighet och hållbarhet, som sådan, är det ett bra ställe att släppa loss enorma makt vinster relativt billigt och enkelt. Saker du behöver
Manuell kit boost controller.
Zip-slips.
Visa fler instruktioner
1

Anslut boost controller till vakuumlinjen lossnar wastegate ställdon, som ligger på baksidan av turboaggregatet. (Anslut den sida som har ett litet hål i hulling)
2

Fäst den andra sidan till det uppsving källan utlopp, återigen via vakuumslangen.
3

Zip-slips regulatorn på plats,. borta från starka värmekällor, t.ex. avgasgrenröret
4

Utför en full gas pass för att få en bas-line läsning. Detta kommer att visa din exakta fabriksinställning laddtryck. (Vanligtvis runt 7 psi på en stock Skyline)
5

Justera effektläget på styrenheten genom långsam vrida ratten i önskad riktning.
6

göra flera fullständiga gaspådrag passerar (tredje växeln rekommenderas för noggrannhet) för att finjustera den önskade effektläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92114.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.