Hur man installerar en dubbel ljuddämpare

Vill du ge din bil som nästan helt ny känsla? Försök att installera en dual ljuddämparen. Detta är en utsträckning använda taktik för att uppnå en bättre fungerande avgassystem och även för spridande fordon buller. En dubbel ljuddämparen möjliggör förbättrad gas körsträcka, ökade hästkrafter och bättre motorprestanda. Bil entusiaster världen över använder dubbla ljuddämpare av detta skäl. I några få steg kan du installera en dubbel ljuddämpare och njut den uppgraderade versionen av din bil. Saker du behöver
Dual ljuddämpare Ställ
Ramper /stödbenet
Wrench
Smörjmedel
Bågfil
Visa fler instruktioner
1

Raise bilen från marken med hjälp av ramper eller pallbockar. Lyft bilen nog för dig att krypa under den utan problem. Ställ bilen på parkeringsbromsen, blockera hjulen och skyddsglasögon och handskar innan det blir under fordonet.
2

Lokalisera det befintliga ljuddämparen, vilket borde vara ett avlångt formad behållare placerad inuti rörsystemet. Applicera ett smörjmedel grundligt till de fyra muttrarna placerade runt katalysatorn och använd en skiftnyckel för att ta bort dem. Applicera en bågfil för att skära av rören som kommer från och går till befintliga ljuddämparen.
3

Ta av till vänster upp avgasröret på bilens avgasrör. Ta respektive ändar av slangen så att installera och montera dubbla ljuddämparen lätt.
4

Slip i en enda änden av den nya ljuddämparen runt avgas slang som är kvar där efter avgasröret borttagning. Wrap ljuddämpare remmar runt uppblåsta hörnet av ljuddämparen inloppsröret och placera den tidigare avgasröret mot den nyinstallerade slangen inlopp. Försäkra upprätthållandet av ett enda moment på muttrarna ljuddämpare strap samt en tight passform på banden för att skapa en läcker gratis obligation. I avgasröret slutet av ditt avgassystem slang
5

Place i öppningen av ljuddämparen. Re-läge hängarkrok av ditt avgassystem i respektive avgassystem hängare. Dra åt banden omger den befintliga slangen ändrör avgaserna för att åstadkomma en fast lås för att dess öppning. Återanslut gamla avgassystem hängare. Använd en skiftnyckel för att fästa alla klämmor och muttrar tillbaka till ditt avgassystem så kraftigt och tätt som möjligt.
6

bort rampen eller stödbenet för att sänka ner bilen tillbaka till marken. Ta bilen för en provkörning. Du kommer att höra ett annat och djupt ljud för din dubbla avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92094.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.