Hur man beräknar vikt till HP förhållande

Vikten - till - hästkrafter förhållandet en bil , lastbil eller motorcykel är en av de viktigaste avgörande faktorerna för att fordonets hastighet . Beräkning detta förhållande är en enkel , singel - steg process som borde kräva lite mer än hört bilens instruktionsbok och trycka på några miniräknare knappar . En motor med fler hästkrafter är tekniskt mer kraftfull , men denna extra kraft betyder lite om fordonet där den är monterad är också tyngre . Tyngden - till - hästkrafter förhållandet ger en bättre uppfattning om bilens totala makt än överväger hästkrafter ensam , eftersom det tar hänsyn till fordonets vikt . Instruktioner
1

Konsultera instruktionsboken för din bil för att hitta sin vikt och hästkrafter . De flesta bruksanvisningar innehåller en bilaga med allmän information om fordonet mot främre eller bakre delen av boken .
2

Dela fordonets totalvikt av hästkrafter . Numret du hittar är vikt och hästkrafter förhållandet .
3

Jämför bilens förhållande till det av andra fordon för att få en bättre uppfattning om bilens totala kapacitet för hastighet . Enligt Tom Magliozzi av National Public Radios " Car Talk , " de flesta bilar har en tyngd - till - hästkrafter förhållande under .06 . Sportbilar kan ha betydligt högre förhållanden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91956.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.