Hur sänka en S10

Sänkning inriktningen på din Chevrolet S10 lastbil kan ske på flera sätt, men den överlägset mest populära sättet att slutföra jobbet är genom att använda sänka block i baksidan av lastbilen och utbyte spindlar i fronten av trucken. Dessa sänker metoder är inte bara relativt lätt att installera men de är också billigt och upprätthålla truckens fjädringsgeometri att förhindra ojämnt slitage på däcken. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Automotive handverktyg
Bakre sänka block med bojor
Front sänka spindlar
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja ram med pallbockar. Ta bort den främre och bakre däck på lastbilen.
2

Ta bort de främre bromsarna genom att först unbolting bromsoket och sedan dra bromsskivan bort av spindeln. Ta hjullagret från spindeln och kontrollera den för slitage så att den inte behöver bytas ut.
3

Stötta den nedre länkarmen med domkraften och lossa den övre och undre kulleder, men inte ta bort dem. Unbolt Dragstång änden från spindeln. Lyft upp den övre länkarm för att ta bort spindeln.
4

Placera den nya spindeln mellan styrarmarna och sedan dra åt kulleden nötter. Skruva fast dragstång änden på plats på spindeln, och sedan installera om hjullagret och bromsar. Installationen är densamma på förarsidan och passagerarsidan av lastbilen.
5

Unbolt U-bultarna från bakaxeln och bladfjädrar. Använd en domkraft för att lyfta bakaxeln tills det finns tillräckligt med utrymme för att infoga en sänkning blocket mellan bladfjädern och axeln. Installation av bakfjädringen drop är densamma på förarsidan och passagerarsidan av lastbilen.
6

Installera de nya U-bultarna med bojor över axeln för att fästa enheten. Den gamla U-bultar kan inte återanvändas om du tänker tillbaka lastbilen till fabriken rida höjd i framtiden.
7

Montera hjul och däck, sedan sänka bilen bort av domkraften.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92216.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.