Hur man stämmer en Type R

Acura Integra Type R var en begränsad upplaga sportbil som produceras av Hondas lyxbil division, Acura. Den Type R presenterade en uppgraderad fjädring, motor, bromsar, och inredning från fabriken, vilket ger den en egen look av produktionslinjen. Du kan ytterligare anpassa och trimma din Type R genom att lägga till en uppgraderad motorstyrenheten, eller ECU, samt ett avgas och kall luft intag. Installera varje uppgradering på egen hand eller alla tre på en gång för att maximera kraften vinster. Instruktioner
1

Byt systemets fabriks avgaserna med en eftermarknad avgassystem som kan ge effektivare luftflöde för luft som kommer ut ur motorn. Dessa system kan erbjuda avgasrören med en större diameter eller kan ge ett mer effektivt luftflöde genom att ta bort hindrande material eller konstruktioner i förhållande till fabriken avgassystemet.
2

Installera en eftermarknad motorstyrenheten, eller ECU, att ge ditt Type R en anpassad bränsle karta. Bränslet karta dikterar hur motorn arbetar utifrån nya luft-till-bränsle nyckeltal, som kan ändras av ECU själv eller som en konsekvens av att installera ytterligare eftermarknaden delar för att trimma din Type R.
3

Installera ett kallt system luftintag för att förbättra effektiviteten av frisk luft strömmar in din motor. Kall luftintaget system ersätter lådfabrik luften på Type R: s motor, en rektangulär plastlåda som kan hittas på passagerarsidan av din motorrummet, kopplad till insugningsröret. Dessa eftermarknadssystem bort den restriktiva utformningen luft box och ersätta det med ett luftfilter som är direkt utsatt för luften i stället för att bäddas in en luft box.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92122.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.