Hur du anpassar en SUV

SUV har gått från att vara fordon avsedda för praktiska ändamål till statussymboler. Och precis som för sportbilar och muskelbilar, finns en stor eftermarknad som tillgodoser entusiaster som vill anpassa sina SUV. Från en enkel uppsättning hjul till en helt ombyggd inredning, många val finns tillgängliga. Anpassade stadsjeepar är oftast modifieras kring estetiska och komfort uppgraderingar, med mindre betoning på prestanda. Saker du behöver
Hylsnyckelsats Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt hjulen. Många stadsjeepar kommer med vanligt hjul och i vissa fall är även utrustade med stålhjul som är visuellt för liten för ett fordon så stor som en SUV. Uppgradering till en större uppsättning av eftermarknaden hjul och däck är en av de vanligaste metoderna för att skräddarsy en SUV. Företag som Tire Rack säljer hjul och paket däck på nätet, och du kan även handla på lokala bildelar butiker.
2

sänka fjädringen. Sänkning av suspensionen på en SUV kan tyckas bakvända eftersom ett av syftena med en SUV höga ride är att låta det köras off road. Men för ägare - och det finns många - som inte tar sina stadsjeepar off road, ger sitt fordon en marknära hållning är en annan vanlig modifikation. Detta kan åstadkommas med antingen konventionella sänkningsfjädrar och stötar prestanda, såsom typ från Bell Tech, eller med något mer radikalt, såsom en krockkudde suspension. Utsidan
3

Custom paint . Eftersom en SUV har en större yttre, med det målade är varken lätt eller billigt, men det är ett alternativ som verkligen kan ställa din lastbil isär. En anpassad färg jobb är nästan en nödvändighet om du planerar att skriva in din bil på någon typ av bil visar. Detta bör göras av en professionell färg-och-Body Shop, som kommer att erbjuda många alternativ för dig att välja mellan. Den enda begränsande faktorn kommer att vara din pocket bok. En högkvalitativ bil färg jobb kan kosta allt från $ 5.000 till $ 10.000 eller mer.
4

Installera ett bodykit eller några tillbehör exteriör. Om du har din SUV anpassade målade, är detta det perfekta tillfället att installera några yttre tillägg som en djupare främre stötfångare eller spoiler, sidokjolar och en bakre Valance. Spetsa ändringarna med en billet grill och några dimljus.
5

Uppgradera interiören. Det finns många olika metoder för att ta. Börja med att installera vissa inredningsdetaljer stycken gjorda vedträ eller kolfiber. Dessa kan ersätta växelspaksknopp, handtag nödbroms och pedaler. Omfattande trimsatser som täcker delar av instrumentbrädan och mittkonsolen, dörrpaneler och andra delar av inredningen finns. Om du inte gillar de ursprungliga platserna, sedan plocka upp en uppsättning eftermarknads stolar från ett företag som Suburban Seats. Och naturligtvis glöm inte elektroniken, en annan ofta modifierad aspekt av stadsjeepar. Byt ut (förmodligen) lame original stereo med en high-end eftermarknads enhet och sedan installera en DVD-spelare och TV för de åkande i baksätet att fördriva tiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91787.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.