Hur Re-Clear Car Paint

Dagens klarlack måla jobb är en vision av skönhet när de är färska och nya. Problemet med den här typen av färg är att det kan börja lossna om en liten repa bryter ytan av klarlack. Den en gång vackra lack börjar likna en solbränd tillbaka som det peeling och lossnar. Lösningen är att åter rensa hela fordonet eller det organ panel som lider av peeling. Saker du behöver
lackboxen
Vatten Sandpapper Foton och rengöringsmedel
Maskeringstejp
maskeringspapper
rakblad
olja och fett Remover Review Rena trasor
jordningsband (detta kan vara en jumper kabel) katalog Tack kläder
Skyddsmask
Paint kostym
Air kompressor
sprutpistol
Klarlack
Visa mer instruktioner

1

Slipa hela ytan av fordonet eller det område som du vill åter rensa med 600-slippapper för att skapa en yta för den nya klara att binda till. Tvätta bilen med ett rengöringsmedel för att avlägsna fett och olja från ytan. Ett diskmedel som Dawn kommer att arbeta för att minska olja eller fett på ytan. Avfetta fordonet
2

. När fordonet har torkat helt, använd en ren trasa och gå över hela bilen med ett vax och fett remover.
3

Ansök papper över glaset, däck och andra delar av fordon som du inte ska måla. Använd maskeringstejp för att hålla papperet på plats. Trimma alla trånga hörn med ett rakblad.
4

dra till sprutbox. Bifoga en jordningsband från bilens chassi till golvet i lackboxen. Jordning din bil kommer att hindra det från att attrahera damm. Gå över hela fordonet med en putstrasa. Detta är en klibbig duk som tar bort alla spår av damm och föroreningar från ditt fordon.
5

Applicera klarlack. Blanda klart för tillverkarens specifikationer och tillämpa uppifrån och ned, med långa jämna slag. Låt det första skiktet att torka den rekommenderade tiden och applicera den andra beläggningen på samma sätt. En typisk applikation kräver tre lager av tydliga. Låt klara torka efter sista lagret och följa tillverkarens rekommendationer för putsning och polering färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91788.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.