Hur Dölj Engine Bay Wiring

Även motorrummet kabeldragning är nödvändig för att ansluta alla bilens olika elektroniska och mekaniska komponenter, kan det försämra fordonets totala estetiska utseende. Om du vill göra ditt motorrum ett mönsterexempel värt att lägga på skärmen, kanske du vill dölja eller dölja oattraktiva ledningar. Med lite arbete, kan du hålla ledningar utom synhåll så att den inte dra uppmärksamheten bort från uppklädd motorns utseende. Saker du behöver
Borrmaskin slipsar
Zip
Crinkle-stil kabelskydd
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och se hur mycket kabeldragning syns på eller i närheten av motorn. Vissa kablar kan enkelt fällas in i en trygg och diskret plats. Övriga ledningar måste vara helt dirigeras genom en alternativ del av fordonet för att förbli utom synhåll.
2

Lossa jordkablar som är synliga inuti motorrummet och flytta dem till en mindre synlig del . Kontrollera att anslutningen för jordledningen alltid ligger på en ren metall yta.
3

Lossa bilens fendrar och främre stötfångare. Använd en borrmaskin för att skapa ett hål i vardera änden av de inre karossdelar och kör ledningarna genom hålen. Använd buntband för att hålla ledningar buntar på plats.
4

Täck ledningarna med svart crinkle-stil kabelskydd. Dessa inte bara ger isolering mot värme och vätskor, blandar sin svarta färg även i de flesta av motorrummet, hålla trådarna döljs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92268.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.