Hur sänka en Ford F-100 Truck

F-100 Ford lastbilar är rankade på en halv ton, vilket lastbilens fjädring kan säkert dra laster i detta viktintervall. Den främre hjulupphängningen består av oberoende I-balkar, spiralfjädrar och typiska stöttor chock. Bakfjädringen har bladfjädrar med tunga stötar vid varje hjul. Sänkning av bakänden kräver modifiering hela fjädring bladfjäder. Annat alternativ är att stapla ett dussin påsar med betong i den bakre delen av bädden. Du kan spara kostnaden för en suspension butik och sänk främre delen av din Ford F-100 lastbil genom att modifiera spiralfjädrar. Saker du behöver
Hydraulisk domkraft (halv-ton) katalog Jack står
rörtång
Standard spårvidd hylsa och spärrskaft
Offset uttagsadapter
Coil klämmor vår

Visa mer instruktioner
1

Palla upp framför lastbilen med hjälp av en hydraulisk domkraft under den främre tvärbalk i ramen. Palla upp fronten nog att ta bort framhjulen.
2

Place jack står säkert i varje ände av tvärbalken. Sänk domkraft för att stödja den främre änden av lastbilen på pallbockar. Dra domkraft ut från under lastbilen.
3

Be en assistent för att trampa på bromspedalen för att hindra framhjulen från att rotera. Lossa och ta bort muttrarna vid var och en av de främre hjulen med en rörtång. Dra framhjulen av lastbilen. Ställ hjulen och hjulmuttrarna närheten.
4

be assistenten att vända framhjulen helt rätt att ge utrymme för att arbeta på höger sida fjädring. Placera golvet jack under höger främre spiralfjädern. Höj domkraften tre inches för att komprimera fjädern.
5

Placera de övre block av två fjäderklämmor över motsatta sidor av spiralfjädern. Den bästa platsen är halvvägs mellan toppen och botten av fjädern. Den konkava delen av varje block vilar på toppen av spolen och de gängade dubbar på varje block pekar nedåt.
6

Skjut den nedre blocket på de gängade dubbar på en klämma och upp mot nästa spole nedan. Trä de tillhandahålls låsmuttrarna på varje bult för hand. Dra åt muttrarna med en socket och ratchet. Använd en offset-adapter för att komma åt muttrarna i mitten av spolen. Montera den återstående blocket på motsatt fjäderklämma på samma sätt.
7

Höj domkraft tills nötterna och klämmor är löst. Dra åt muttrarna på varje klämma igen. Fortsätt att höja uttaget och skruva åt muttrarna på varje klämma i etapper fram till paret fjädervarven är helt komprimerad av klämmorna. Sänk domkraft.
8

be assistenten att vända framhjulen helt åt vänster. Placera golvet jack under vänster spiralfjädern. Höj domkraften tre inches för att komprimera fjädern.
9

Installera fjäderkramporna vid mittpunkten på vänster spiralfjädern. Dra åt muttrarna och höja jack i etapper som tidigare tills klämmorna helt komprimera par spolar. Sänk domkraften.
10

Montera de främre hjulen på lastbilen och be assistenten att bromsa när du dra åt muttrarna. Placera golvet jack under den främre tvärbalk i ramen. Höj domkraften och ta bort domkraften. Sänk domkraften. Kontrollera varje tappmuttem på båda hjulen för att se till att allt är tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92240.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.