Hur man bygger en snabb bil på en begränsad budget

Någon som har erfarenhet modifiera bilar vet att hastigheten kostar pengar. Nästan alla ändringar av en bil ta lite utlägg av kontanter, även om vissa kostar mer än andra. Genom budgetering klokt, dock, och inrikta sig på rätt områden du kan göra en bil mycket snabbare än den var när den lämnade fabriken. Nedan följer några förslag på hur man gör en långsam bil snabbare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Diverse verktyg (skruvmejslar, skiftnycklar, tänger, etc.)
Visa fler instruktioner
1

Ändra beståndet luften intag. De flesta bilar kommer med restriktiva intag lager luft. Du kan göra en, men med en viss längd av PVC rör från The Home Depot, vissa gummi kontakter hörn och några större slangklämmor. Avlägsna lådan stock luften och skär den nya slangen att passa. Installera en större kon-filter på änden av slangen någonstans i motorrummet där det blir massor av kall, frisk luft. K & N gör ett större sortiment av filter som kan användas på en anpassad kall luftintaget (se Resurser 1).
2

Byt lager, restriktiv avgassystem med en större, diameter avgaser. Du kan gå budgeten på detta område genom att ha en ljuddämpare butik tillverka en två-eller tre-tums avgassystem, som kan paras med en turbo ljuddämparen. Den reducerade mottryck gör att din motor att göra mer makt. Detta är ett utmärkt komplement till hemlagad kall luft intag.
3

Installera ett varmare tändsystem. Mer gnista kan du avancera tidpunkten (som är gratis) och tillsätt lite mer hästkrafter i motorn och samtidigt låter det gå bättre. MSD gör ett brett sortiment av delar prestanda tändning (se Resources 2).
4

Uppgradera suspensionen med prestanda chocker från ett företag som Koni (se Resurser 3) och skär fjädrarna. Installera en uppsättning justerbara, högpresterande chocker, medan inte den billigaste uppgraderingen att utföra, är en stor maj för att göra din bil snabbare. Ställ chocker på en av de fastare inställningar för att maximera prestanda. När du installerar de chocker, klippa fjädrarna istället för att köpa nya fjädrar och du kommer att spara pengar. Cutting fjädrarna sänker tyngdpunkten och kommer vanligtvis att resultera i en styvare fjäder takt, vilket i sin tur motsvarar bättre hantering.
5

Installera klibbigare däck. När du har sänkt din bil, installera en uppsättning R-föreningen (racing) däcken på dina befintliga hjul. Montera däck som är lite bredare än de befintliga däck, som kommer att lägga grepp men ändå tillåter dig att hålla lager hjulen och spara lite pengar. För lite mer hantering, installera en uppsättning hjul distanser i alla fyra hörnen. Den bredare spårvidd (hur långt ifrån varandra de hjulen är) kommer att öka greppet i hörnen.
6

Ljusare bilen. Detta är potentiellt en fri modifiering och kan resultera i en bättre effekt-vikt-förhållande, vilket är hur många pounds varje hästkrafter som motorn gör måste släpa runt. Börja med att ta bort överflödigt bagage, lådor, etc, från insidan och stammen. Därifrån kan du ta bort baksätet, mattor, ljuddämpning, dörr-och invändiga paneler och stereo. Om du vill behålla en viss lyx, installera ett tunt skikt av mattor och göra några enkla invändiga paneler av fiberskivor och klä dem med vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91756.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.