DIY Body Kits

Body kit är tillbehör till fordon. De ger bilar extra överklagande och design. Skapa ett bodykit kan verka som en svår uppgift, men med rätt tillbehör kan du skapa en egen kropp kit för din bil. Du kan skapa en enkel bodykit med tunga kartong som kommer att fungera perfekt med något fordon. Din bil kommer att bli en personlig objekt som du kan njuta av. Saker du behöver
Kraftig papp
Silvertejp
Måttband
Sax
Box cutter
Visa fler instruktioner
1

Mät längden av bilens främre och bakre stötfångaren. Skär den tunga kartong enligt mätningarna. Du kan använda en mattkniv för att försiktigt skära kartong. Om du inte har en mattkniv, kan en sax användas. Vid skärning av kartong för de främre och bakre stötfångare, se till att du skär ut ett område för registreringsskylt för fronten, och ljuddämparen för ryggen.
2

Tejpa kartong för fronten, på den främre stötfångaren. Fortsätt genom att tejpa papp för ryggen på baksidan stötfångaren. Använd tejp för att tillämpa bitar av kartong, så de förblir säkra.
3

Skapa sidokjolarna för fordonet. Mät sidorna av bilen, från början av förarsätet dörren till slutet av baksätet dörren. Skär kartong enligt mätningarna av sidorna. Se till att du skär ut dörröppningar i kartong, så att bildörrar kan öppnas och stängas fritt. Tejpa sidokjolarna till vardera sidan av fordonet.
4

bakspoilern för bakluckan på bilen. Den bakre spoilern är oftast knutna till toppen av lastbilen, precis i mitten. Skär kartong för att göra den långa, platt bit och de två benen. Tejpa spoilern ordentligt på bålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92028.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.