Hur man bygger en ungdom Demolition Derby Car

Ungdom rivning derbyn innebär en möjlighet för hela familjen att engagera sig i en one-of-a-kind bil bygga. Själva begreppet rivning derby, kör in i andra bilar tills de inte längre kan fungera, lämpar sig för vissa faror. Men genom att ta tid att bygga upp en välutrustad bil ungdom derby, kommer din unga förare säkra medan han smashar och kraschar in konkurrenter. Saker du behöver
Bil
MIG (Metal Inert Gas) Welder
4 till 6 längder av lätta svetsade-rundstålkätting, 12-tums
spännband
Metal bensindunk
Blandade verktyg
Sprayfärg eller auto färg
Visa fler instruktioner
1

Köp ett 4 - eller 6-cylindriga fordon med kort hjulbas, enligt reglerna för ungdomar rivning derby som du kommer att komma in. Kontrollera lokala junkyards och radannonser för äldre bilar som kan köpas till ett rimligt pris.
2

Slutför eventuella reparationer som krävs för att föra fordonet till grundläggande driftsförhållanden, om det inte redan är. För att göra bra i en rivning derby, måste bilen vara mekaniskt ljud nog att uthärda cirka tio minuter av grov körning. Addera 3

Ta bort alla invändiga komponenter från fordon, inklusive headliner, bak och passagerarstolen, instrumentpanel och krockkudde.
4

bort vindrutan, bakrutan och alla glas från fönstren i dörrarna i fordonet. Ta av speglarna från sidan, liksom alla andra glas, plast och krom bitar på utsidan och insidan av fordonet. Var noga med att också ta bort grillen pjäs, som galler vanligtvis inte tillåtna i derby bilar.
5

fixa alla dörrar i stängt läge genom svetsning eller kedja dem stängde. Installera stoppning, i enlighet med Derbys regler, på förarsidans dörr för att förhindra repor och blåmärken orsakade av oavsiktliga träffar där. Stoppning i skumplast, liknande den som används i bilsäten, är ett vanligt val för dörren stoppning.
6

Installera en stål ribban sträcker sig från ena sidan av bilen till den andra, direkt bakom förarsätet. Detta stycke kommer att bidra till att förhindra bilen från grottkrypning nära ungdomen föraren. Added säkerhetskomponenter, t.ex. en störtbåge, kan tillåtas beroende på de särskilda reglerna för ungdomar rivning derby. Kontrollera med arrangören för tillåtna specifikationer störtbåge.
7

bort tanken stock gas och installera en metall eller marin stil gastank i baksätet på bilen. Fäst tanken med kraftiga spännband och konstruera en metallskärm för att täcka tanken. Typiskt ungdom derby bilar endast får köras med tre till fem liter gas. Välj storlek på tank för din bil därefter.
8

Lämna lager stötfångare på plats och säkra dem på plats med svetsar eller kedja. Säkra bakluckan och huven på bilen genom att skruva dem på plats, eller installera en kedja för att hindra huven eller trunk från popping öppen under tävlingen.
9

avsluta projektet genom att måla bilen i ett öga fånga färgschema och tydligt visar bilens tilldelade tävling nummer på båda framdörrarna. Många rivning derbyn kommer att ha en tävling för "snyggaste" bil, och det finns ingen gräns för hur kreativt bilen kan målas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92131.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.