Hur att bogsera en bil på en Dolley

Många människor befinner sig i en unik situation att behöva bogsera en bil från gång till gång. Kanske du flyttar till ett nytt hem eller kanske du just köpt ett fordon som måste bogseras till ditt hem. Medan trailers är utprovade sann metod för bogsering, har en ny utmanare dykt på scenen för att tävla om ditt företag - bogsera dolly. Tow dollies är unika i att du bara ladda två hjul på dem. De är perfekta för dagens mindre bilar och en del människor finner dem lättare att använda än släpet. Saker du behöver
Tow dolly
Vehicle Truck
att dras
Visa fler instruktioner
1

Fäst bogsera dolly till din lastbil. Den bogsera dolly ska bifogas din bogsera fordon innan det kan laddas. Kontrollera att du har rätt storlek bollen på hitch (vanligtvis 2 inches) och placera bogsera Dollys kopplare över din boll och dra åt. Fäst säkerhetskedjorna till din hake i ett korsvis sätt. Fäst ledningarna för belysningen till din bogsera bilens ledningar utlopp.
2

Ladda ditt fordon. Rulla däck remmarna på bogsera dolly och lägg dem åt sidan för fendrar. Släpp stiftet plattformen låsning och låta plattformen att rocka igen. Placera fordonet som ska bogseras i centrum av den bogsera dolly med hjulen centreras i Dollys vagga. Kör framåt tills den främre däck vilar mot bogsera Dollys hjulet stannar. Vaggan kommer att rocka framåt och låspinnen ska återuppta. Fordonet måste vara vänd framåt. Bakhjulsdrift, fyrhjulsdrivna och all-wheel drive fordon måste ha sin bakre drivaxeln bort (kontakta din fordonstillverkaren).
3

Knyt bilen ner. Placera däck remmar över framhjulen på fordonet bogseras och placera huven (en slinga) över och runt däcket. Upprepa på andra sidan. Placera remmen i ratchet fixturen på framsidan av bogsera dolly och dra åt tills den sitter. Haka upp säkerhetskedjorna till underredet på bilen bogseras. Se till att inget drar.
4

Bogsera fordonet. Se till att dina hjul pekade rakt och styrningen är i låst läge. Dra bilen framåt ca 100 meter och kontrollera spännband och kätting. Re-check remmar för täthet var 50 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91755.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.