Hur man gör Go Kart Drift Rings

En avdrift ringen är en särskild typ av modifiering för ett däck som tillåter mer friktion och samtidigt behålla kontrollen över fordonet . Det är mycket säkrare än att köra på en upphöjning tvärs ( skallig ) däck , och billigt att använda och byta för go - karting hobbyister . Drifting , som använder dynamiken i bilen för att glida genom svängar , bör ske på slutna banor , omgiven av säkerhetsfunktioner som gummerade skyddsräcken och hinder gränserna som däck . Instruktioner
1

Mät diametern och bredden på din go - kart s däck när helt uppblåst . Diametern på dina däck avgör storleken på röret du behöver för att klippa , men bredden kan skäras till vad du behöver .
2

Gå till en järnaffär och få ett intresseföretag hjälper dig att hitta acronitrile -butadien-styren (ABS) rör av lämplig diameter. ABS är bättre än PVC rör som det är mer flexibelt , och både tryck och friktion resistenta . Detta rör ska vara minst 50 mm tjock . Har klippa den till bredden på dina däck , med kanterna slipas .
3

Deflate en av dina däck , och sedan lägga den vågrätt . Placera en av dina ringar över fälgen och lufttomt däck . Börja fylla däcket på den långsammaste inställningen möjligt , samtidigt som de smälter ringen jämnt som däcket fylls . När ringen är jäms med marken , och däcket är helt fylld är ringen säker. Kontrollera däcktrycket för att se om det är tillräckligt fylld .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91616.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.