Hur man tar bort en ljuddämpare för bättre MPG

Ta din ljuddämpare kan öka din miles per gallon (mpg) samt ge dig en liten 1 - till 5-hästkrafter boost på vissa fordon - särskilt om din bil har en V- 8 motor. Detta är inte en lätt uppgift, inte utföra den ensam om du inte är en utbildad mekaniker. Generellt tar bort ljuddämparen permanent är inte en bra idé, som en bil utan en ljuddämpare går mycket starkare och är dessutom inte så säker. (Även många stater förbjuda bruket.) Som sagt, ta bort din ljuddämpare för en kort tid kan vara ett bra experiment i mpg och mekanik. Saker du behöver
Jack
Penetrerande vätska
Wrench
Ratchet cutter
Ljuddämpare (tillval) katalog Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Palla upp fordonet.
2

Använd penetrerande vätska på lederna och klämmor som håller ljuddämparen på plats för att lossa de olika delarna, gör bort lättare.
3

Lossa skruvarna som håller klämmorna på plats med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort klämmorna. Om överdriven rost har låst klämmorna eller bultar på plats, våld Vrid av bultarna med en spärr. Om du gör det, kan du behöva byta ut bultarna eller klämmor med nya delar senare.
4

Skär ljuddämparen bort med en ljuddämpare fräs om den är svetsad på istället fastklämd på.

5

Städa bort genom att slipa de omgivande områdena, lämnar inga vassa kanter. Lagra alla demonterade delar på en säker plats så att du kan sätta på ljuddämparen igen vid en senare tidpunkt. Undersök området för att säkerställa att borttagningen inte skadar några kablar eller andra delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92078.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.