Hur man gör en Honda Snabba

Honda bilar är mycket populära på grund av deras överkomligt pris och även på grund av enkel anpassning. Många genomföra kosmetiska förändringar eller strukturella uppgraderingar för att förbättra bilens prestanda. På grund av en Honda bilens flexibilitet, är det möjligt för vem som helst att installera nya delar för att öka dess hastighet. Instruktioner
1

Bestäm din budget. Det är möjligt att spendera några hundra dollar eller ens så mycket som hundratusentals dollar för att förbättra bilens hastighet.
2

Installera ett nytt chip. En marker kommer att ändra programmeringen av bilens motor och kommer att öka den totala hästkrafter. Chips kan variera från strax över $ 200 till över $ 1000.
3

Installera ett nytt luftfilter eller intag montering. Endera av dessa kommer att göra det möjligt för motorn att ta in mer luft och kommer att skapa olika nivåer av bränsle-och luftblandningen. Detta i sin tur skapar en mer kraftfull förbränning och kommer att öka bilens hastighet.
4

Installera ett lustgas kit. Dikväveoxid är en kall, tät gas som innehåller en större koncentration av syre, och när den pumpas in i en motor, ger det för ökad förbränning. Som ett resultat, kan det öka dramatiskt en bils hästkrafter.
5

Installera ett nytt bodykit. Vissa typer av material som kolfiber är extremt lätt jämfört med traditionella outfittings. Som ett resultat, kan de öka både agility och toppfart på din bil.
6

Installera en uppgraderad avgasrör. Bättre rören gör det möjligt för avgaserna att lämna motorn mycket snabbare, vilket i sin tur gör det möjligt för motorn att förbränna bränsle i en ökad takt. Denna process kommer att resultera i produktion av större energi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91957.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.