Vad är Neon Underglow?

Bil entusiaster har att anpassa bilar sedan 1940-talet, särskilt i Kalifornien, där tonåringar trimmad upp sina motorer för drag tävlingar på Dry Lake sängar och elswehere, a la James Dean i filmen "Rebel Without a Cause . " Men dagens skräddarsy har kommit en lång väg från att måla eld på dina dörrar eller installera avgaser sjö pipe. Tillsammans med framsteg inom teknik har kommit framsteg i fantasin, och de unga datanörd i dag har tagit auto anpassning till nya nivåer. Vad är Neon Underglow?

När först höra denna term, kanske vissa tycker att det är en farlig biprodukt från ett stort, starkt upplyst skyltfönster, men det är inte alls fallet. Neon underglow kan köpas i en belysning kit för allt från $ 50 till $ 300. Det finns installerat på underredet av ett fordon och utformad för att producera en neon effekt på trottoaren under bilen. Säljs i en mängd olika färger (vissa illegala), är neonrör monterade utom syn-och positionerade för att kasta ett sken både under och på sidorna av bilen. Många tror att det ger bilen en bild av att sväva på belysningen. Addera Vilka är fördelarna?
P Det finns inga praktiska fördelar att installera neon underglow på din bil. Lamporna hjälper inte föraren se bättre i dimma eller ösregn, de köps för estetiska syften. Ägare, oftast förare i 20-årsåldern, tror underredet glödeffekt gör sina turer ser cool och stolt visa sina neon på parkeringsplatser som de kryssning. Vissa förare tar även risken och lysa upp deras neon när du kör ned offentliga gator, ofta med risk för att bli citerade.
Länk till bilstereon

Som om belysning trottoaren under bilen med en kuslig glöd inte var nog, har innovativa ägare listat ut hur man tråd neon underglow till sin bilstereo så att ljuset blinkar i takt med musiken, oftast basen. Med hjälp av den här funktionen, men bör troligen hållas till gränserna för en parkeringsplats, som blinkande lampor i valfri färg kommer förmodligen locka snabba uppmärksamhet inte bara av andra förare, men den lokala polisen.

lagligt eller inte?

Alla 50 stater har lagar som gäller för fordonets belysning. Höjden och höjd av strålkastare, lägsta och högsta höjd från trottoaren för bakljus, även obligatoriska bakre registreringsskylt lampor är alla reglerade i lag i varje stat. Men alla dessa lagar anses icke rörligt kränkningar och många förare ser dem som småaktiga "fix-it" biljetter. Tjugo brottsbekämpande myndigheter över hela landet sade de anser att användningen av Neon Underglow olagligt.
Farliga resultat

Även i stater där neon underglow anses lagligt, eller är bara förbises av polisen, tänk på att glöden projiceras på trottoaren från dessa lampor kan vara en farlig distraktion för andra förare. För dem som vill investera i detta belysningssystem, skulle det vara bäst att njuta glöden endast medan på privat egendom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91717.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.