Hur man stämmer en Mazda 1,8

Mazda använder en 1,8 liters motor på flera fordon, inklusive den populära Protege och Miata roadsters. Motorn har flera fördelar för konsumenten. Det är en liten motor som har god bränsleekonomi, och är relativt lätt att underhålla tack vare sin enkelhet och layout. Om du äger en Mazda med en 1,8 motor, kan du trimma bilen för bättre prestanda genom att lägga till eftermarknaden delar. Saker du behöver
insug
Avgassystem
Cams
Sänkningsfjädrar
Broms uppgradering
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera beståndet fabriken avgassystem med ett högt flöde enhet. Dessa typiskt inklusive större diameter rör med en mindre restriktiv katalysatorn och ljuddämparen. Detta kommer att minska mottryck, vilket gör att motorn kan arbeta mer effektivt genom hela effektklass.
2

Installera en uppsättning eftermarknads kamaxlar med en högre grad av ventil duration och lyft förbättras både top-end makt. Mazda 1.8L motorn tenderar att tappa fart runt 6000 rpm. Kammarna kommer att förlänga sweet spot av makt-bandet, vilket möjliggör senare växlingar och bättre acceleration.
3

Lägg ett systemprestanda intag för att öka lufttillförsel till motorn. Denna uppgradering är relativt enkel, men kan producera konsekventa makt vinster vid alla varvtal genom att låta motorn att svälja mer luft.
4

Byt fabriken bromsarna med en stor broms uppgradering kit. Detta förbättrar bromskraft och reducerar utmattningsrisk genom att använda större rotorer diameter broms. Den lägger också värmebeständiga kuddar, avsedda för längre perioder pigg körning.
5

Sänk bilen med en uppsättning av sport eller ras (beroende på var majoriteten av din körning kommer att ske) sänkningsfjädrar . Dessa förbättrar greppet och hantering genom att sänka bilens tyngdpunkt och minskar luftmotståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92233.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.