Sprutmålning Tips för godis färger

Candy färg jobb, till skillnad från standard eller metallic, behöver en mid-skikt som appliceras över en grundfärg på fordonet. Med noggranna förberedelser, är processen ganska enkel. Utan detta preparat, kan måla med färg godis färg vara en skrämmande och helt frustrerande upplevelse som inte är värt försämringen. Om möjligt bör godis måla jobb tillämpas inom ramarna för en förseglad-atmosfär lackboxen att förhindra skräp från att komma in i godis eller tydlig täckfärg. Förbered Vehicle ordentligt
Förberedelser

av fordonet för att tillämpa färg godis päls är inte annorlunda från att tillämpa vanlig färg. Använd en grå scratch pad att lätt skura ytan för att säkerställa korrekt färgvidhäftning, och sedan rengör hela färgytan med vax och fett remover. Det är viktigt att noggrant rengöra ytan eftersom eventuella brister i baslack kommer att förstoras av godis mid-coat. När brister är i mitten av pälsen, kan de inte repareras utan strippa färgen ner till basen pälsen och börja om igen. Addera Besprutning Base Coat

Spraya baslack på fordonet. Använd endast baslack föreskrivs av färgen tillverkare för användning med just godis färg. Detta gör att du kan matcha färgen senare - om du måste - utan att tona baslack. Applicera två lager av godis bas på fordonet för att säkerställa korrekt täckning samt att slippa ränder i färgen. Låt baslack torka något och sedan använda en klibbduk på ytan för att avlägsna damm och annat skräp som har satt sig på färgen.
Tillämpa
Candy Coat

Applicera godis coat till fordonet i två skikt. Det är bäst att spraya mitten av pälsen i ett förseglat sprutbox, om möjligt. Om detta inte är möjligt, bemöda sig om att hålla godis mid-coat fria från damm eller partiklar som kan fastna mellan det klara täckskiktet och godis päls. Låt mid-coat att torka enligt anvisningar som finns på färgen kan innan tillämpar tydliga täckfärg.
Tillämpa Clear Top Coat

Spraya tydlig topp coat på bilen efter att ha använt en klibbduk att försiktigt sopa bort allt damm eller andra föroreningar från färgytan. Applicera tre måttligt tunga rockar klart överlack på fordonet för att täta i godis mid-coat. Detta gör att du tillräckligt med utrymme att sand och polera ytan utan risk för att bryta igenom den klara och skadliga godis päls.
Slutslipning och Buffing

Sand klart toppen päls efter att den har helt torkas med användning 1000-grit våt /torr sandpapper med vatten och därefter med 1500-slippapper med vatten. Förvara en torr trasa praktiskt att torka av ytan av den klara beläggningen. Avlägsna det mesta av apelsinskal, eller struktur från ytan, men inte allt. Apelsinskal bidrar till att minska repor i ytan av fordonet. Efter slipning, applicera polermedel till en kretsande buffert och polera bort repor sand tills candy lack inte längre framstår som oklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92312.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.