Blox ventilfjädrar: Specifikationer

BLOX Racing är en högpresterande auto del ingenjörsfirma, som specialiserat sig på prestanda delar för import och idrott kompakta bilar. Bland deras många prestanda produkter är ventilfjädrar för högpresterande gatbruk eller tävling. Blox högpresterande ventilfjädrar är tillverkade för en mängd olika bilar och program - alla med en unik uppsättning specifikationer. Ventilfjäder Basics

Innan du väljer rätt specifikationer ventilfjäderstyrningarna för en given tillämpning, är det först viktigt att förstå grunderna i ventilfjädrar och varför högpresterande ventilfjädrar används. Ventil fjädrar används för att stänga både insugs-och avgasventilerna efter de öppnas av en kam. Om en ventilfjäder inte är konstruerad eller matchas korrekt till motorn, kommer det inte stänga ventilen snabbt, vilket orsakar "ventil float" som motorn når högre varvtal. Ventil float kommer omedelbart stoppa motorn från att göra mer makt och snurrar snabbare, det kan allvarligt skada motorn också. I samma ögonblick en kam släpper en ventil måste fjädern stänga den exakt och omedelbart.
BLOX Racing Ventil Fjädrar

Syftet med BLOX ventilfjädrar är att tillhandahålla fjädrar som kommer att fortsätta att stänga omedelbart och exakt även under de mest extrema stress, såsom racing. Specifikt är de utformade för att en motor att snurra snabbare, nå högre varvtal. Ju snabbare en motor stängs, desto mer maxeffekt det kan göra. Men, ju snabbare den snurrar, desto mer sannolikt är det att stöta på ventilen flyta. Så, Blox Racing ventiler ökar den maximala potentiella varvtal och effekt av en motor.
ISO 9001-certifiering

specifikationer för ventil Blox Racing fjädrar varierar kraftigt från modell till modell, kvalitet och material specifikationer förblir konstant. BLOX följer ISO 9001 kvalitetsstandard. ISO, eller International Organization for Standardization, standarder är kvalitet riktmärken som fastställts för företagen att design och tillverka produkter. Det ger konsumenterna säkerhet företaget tar kvalitet på allvar och kommer sannolikt alltid producera bra produkter.
Material

Blox fjädrar Racing, vare sig lättare eller tyngre våren, enkel eller dubbel fjäder , är gjorda av samma material. Varje fjäder är tillverkad i en ren miljö från krom silikon legering. Denna stållegering är speciellt tillverkad för ventilfjädrar. Humöret är konsekvent ger ett material som kan skapa samma mängd ventil påtryckningar från våren till våren och motstå trötthet av repetitiva böjning vid höga temperaturer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92134.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.